Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Krakowska wg.Kostka


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
263 odpowiedzi w tym temacie

#261 amarek

amarek

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 44 postów
  • MiejscowośćŁowicz

Napisano 14 lut 2019 - 22:24

Około 20 minut. Osłonka trzyma się dobrze nabijałem ręcznie łyżką i potem skręcałem i nakłuwałem osłonkę oby powietrze wyszło

Zdjęcia trochę słabo zrobiłem tak na szybko i kiepsko widać


Użytkownik amarek edytował ten post 14 lut 2019 - 22:26


#262 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10344 postów

Napisano wczoraj, 07:34

Wystarczy 10 min.Jest ręcznie za słabo nabita i dlatego tak wygląda .


Użytkownik arkadiusz edytował ten post wczoraj, 07:35


#263 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5139 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano wczoraj, 10:18

Ja jak nabijam takie oslonki to po nakluciu jeszcze je troche masuje/ roluje , wtedy wydaje mi sie ze farsz sie lepiej rozklada i jak za duzy luz to wiaze jeszcze raz zeby lepiej docisnac , zawsze mam problem bo ja malo silna w rekach jestem,



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#264 Twonk

Twonk

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 59 postów
  • MiejscowośćPolska Południowa

Napisano wczoraj, 18:46

Krakowską wolę nabijać nadziewarką. Lubię jak jest twardsza - bardziej zbita. Kiedyś zapomniałem ponakłuwać i właściwie nie było różnicy.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych