miro Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 1 Grudnia 2018 ....Beczka stalowa przykryta workiem...Dym się kisi, a przy takim czasie wędzenia, to wyroby powinny być wręcz niejadalne. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zamiast worka używaj desek.Będzie łatwiej regulować swobodny przepływ dymu.Temperaturę w beczce reguluj ilością spalanego drewna w palenisku a nie całkowitym zamykaniem powietrza do paleniska.Gdyby Ci temperatura za mocno rosła to wygarnij trochę żaru,ale nigdy nie zalewają paleniska wodą. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.