Skocz do zawartości

To i moje wyroby.


ralf325

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 miesiące temu...

:shock: :thumbsup: :clap: Witam sąsiada no cóż ludziki mówią same a ja wycieram klawiature pozdrawiam

Witam dzieli nas o koło 50 km ale to i tak blisko :wink:

A co do klawiatury to od kiedy tu zaczołem zaglądac to kupiłem wodoszczelną :grin:

 

[ Dodano: Czw 04 Kwi, 2013 16:10 ]

Tort na komunie córki wykonanie moje stojaka tez.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

I pare oscypków na szybko w beczce z dg.

dobre były :tongue: :tongue: :tongue:

 

[ Dodano: Pią 05 Kwi, 2013 13:49 ]

Troche udeczek i kiełbaski , mam troche wolnego czasu to moge oddac sie przyjemnoscią :grin: :grin: :grin:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Z uwagi na brak szynkowara a nieodpartą chec zrobienia czegos użyłem nadziewarki nawet sie sprawdziła.

Ale z Ciebie pomysłowy Dobromir :clap:

Czasem mi cos skacze po głowie jak w tej bajce :grin: :grin: :grin:
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Nie taka kaszanka straszna jak ją malują

Straszna może nie, ale jaka dobra !!! :lol:

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

fakt z wątróbeczką :thumbsup:

U mnie to obowiązkowy dodatek do kaszanki, jak to Andrzej K pisał kaszanka z niespodzianką, jeżeli brak wątroby to dodawałem też krojoną w kostkę gotowaną nerkę :grin:

a jaka będzie smażona z cebulką :thumbsup:

O tym to już nie piszę, dziś ostatnie 4 kawałki "Kaszanki Pobiedziskiej" zagrzeję z cebulką na obiadek :thumbsup: :thumbsup:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

http://imageshack.us/a/img836/1909/dscn1214fc.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

[ Dodano: Nie 02 Cze, 2013 09:56 ]

http://img547.imageshack.us/img547/39/dscn1217q.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

Powiem tak w smaku ok tylko jak uniknąc tej galaretki mnie osobiscie pasuje ale LP już nie,a poza tym kurczy sie podczas parzenia i osłonka jest pomrszczona. Ma ktos rade???? :rolleyes:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

jak uniknąc tej galaretki

z tym to będzie raczej ciężko w domowych warunkach, co powoduje większą ilość galaretki:

-temperatura i czas parzenia im wyższa i dłużej tym więcej wycieku

-ilość wody dodanej

-jakość mięsa

 

poza tym kurczy sie podczas parzenia i osłonka jest pomrszczona.

używasz zapewne poliamidowej zmień na barierową(termokurczliwą) i ładnie się napnie w gorącej wodzie

Zapraszam na mój blog na FB

 

http://bit.ly/Swojskie_Jadlo

 

17218319_1419130924810406_74944440254938

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

pani sprzedajaca mówiła ze to termokurczliwe.

na pierwszym zdjęciu wygląda na ładnie naprężona. Marszczy się po wyjęciu z gara czy po przecięciu jak na drugim zdjęciu?

Zapraszam na mój blog na FB

 

http://bit.ly/Swojskie_Jadlo

 

17218319_1419130924810406_74944440254938

 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.