Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Poszukiwany przepis


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

#41 KLIMEK_RAVEN

KLIMEK_RAVEN

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 92 postów
  • Miejscowośćśląsk ok. Rybnika

Napisano 07 wrz 2017 - 21:47

a co się Dymek obraził ?

 

 

https://www.wedlinyd...id=899&Itemid=4

jest dzieki wielkie !!!!


Użytkownik KLIMEK_RAVEN edytował ten post 07 wrz 2017 - 21:51


#42 miro

miro

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 14217 postów

Napisano 08 wrz 2017 - 06:35

To nie to o czym myślałem, ale ważne że znalazłeś. :thumbsup:



#43 KLIMEK_RAVEN

KLIMEK_RAVEN

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 92 postów
  • Miejscowośćśląsk ok. Rybnika

Napisano 08 wrz 2017 - 07:05

Być może.., że coś było inne ale wydaje mi się bardzo podobne z tego co zapamiętałem. Może tylko dotyczyło samych piersi a nie kury bo ja robiłem same piersi w siatce ale myślę, że już mi wystarczy !

:)



#44 roger

roger

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 7232 postów
  • MiejscowośćW-wa & Lubuskie

Napisano 08 wrz 2017 - 07:08

@KLIMEK_RAVEN, przeczytaj łaskawco swoje pytanie ..... 

 

Kilka lat temu robiłem z forum przepis na przepyszne piersi z kurczaka peklowane i parzone w czymś ala rosół z dużą ilościa czegoś zielonego (pietruszka chyba) i dopiero potem wędzone w siatce... Szukam szukam i nie potrafię odszukać.
 

 

i powiedz mi jak się ma to co znalazłeś do tego czego szukałeś ?



#45 Maciekzbrzegu

Maciekzbrzegu

    Weteran

  • **VIP**
  • 2910 postów
  • MiejscowośćBrzeg

Napisano 08 wrz 2017 - 07:15

Przecież jest w przepisie pietruszka :D :D :D  i w opisie poszukiwanego przepisu :D :D



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#46 KLIMEK_RAVEN

KLIMEK_RAVEN

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 92 postów
  • Miejscowośćśląsk ok. Rybnika

Napisano 08 wrz 2017 - 07:52

@KLIMEK_RAVEN, przeczytaj łaskawco swoje pytanie ..... 

 

 

 

Kilka lat temu robiłem z forum przepis na przepyszne piersi z kurczaka peklowane i parzone w czymś ala rosół z dużą ilościa czegoś zielonego (pietruszka chyba) i dopiero potem wędzone w siatce... Szukam szukam i nie potrafię odszukać.
 

 

i powiedz mi jak się ma to co znalazłeś do tego czego szukałeś ?

Uznaję, że przepis odnaleziony spełnia wszelkie założenia z poszukiwań - tak zrobię i zjem hihiihi :)
Dziękuję za pomoc!


Użytkownik KLIMEK_RAVEN edytował ten post 08 wrz 2017 - 07:53





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych