Jump to content

Biotit :Sery i inne wyroby z mleka


Biotit

Recommended Posts

  • Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wiem, a ostatni jego wpis 6 lat temu.

Ale może za rok odpowie czemu go tu nie ma ;)

Ja tam cierpliwy jak jego sery jestem :D

Edited by wróbel75

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Link to comment
Share on other sites

Po to się odejmuje serwatkę i dogrzewa wodą ziarna, by jak kolega pisał usunąć cukier. Efektem tego jest inna fermentacja, bo głównie bakterie mlekowe fernentują cukry. Powoduje to, inne pH sera. W efekcie jest inny smak. Jest to dobry przykład, jak w serach jedna czynność pociąga za sobą kilka efektów.

 

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dobre, bo Polskie.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.