Maxell Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jagra, nie odgrzewaj starych kotletów. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nie taki stary. Dopiero 12 dniowy to jeszcze dobry Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demi Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 15 Listopada 2014 Powiedzcie mi proszę,czy z zamrożonego udźca dzika,można zrobić szynkę parzoną?Czy musi być świeże mięso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubis3 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 15 Listopada 2014 Spokojnie możesz robić. Nawet wskazane jest wcześniejsze przemrożenie dziczyzny dla jej kruchości Cytuj ...zawsze są dwa uda, albo się uda albo nie uda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.