Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Udka w cieście wg Renesi


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#21 kostek61

kostek61

    Weteran

  • **VIP**
  • 2418 postów

Napisano 24 sty 2013 - 12:54

Znowu się rozpisałam ale ja już tak mam

Pisz rensi pisz,wszystko to prawda.Pozdrawiam.

#22 osid

osid

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 740 postów

Napisano 24 sty 2013 - 15:21

renesi
a podlewasz czymś w tej tortownicy ?? na jednym zdjęciu widać trochę płynu w środeczku tej świeżo upieczonej "gromadki" :) wytopił sie czy może dodałaś buliony/masła/wywaru ??

#23 renesi

renesi

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 446 postów

Napisano 24 sty 2013 - 15:44

Osid niczym nie podlewam wypłynięcie tego sosu nic nie zmienia w smaku i konsystencji jest go niewiele

#24 osid

osid

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 740 postów

Napisano 24 sty 2013 - 15:48

no to w weekend robię takie nóżki dla mojej LP i synka !! jak na razie zazwyczaj robiłem paj z kurczakiem i groszkiem pod ciastem francuskim, baardzo sycące danie, proste a zarazem pyszne :)

#25 jerzak

jerzak

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 66 postów
  • MiejscowośćBędzin

Napisano 24 sty 2013 - 18:46

RENESI
w ilu stopniach i ile minut piecze się udka w cieście

#26 renesi

renesi

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 446 postów

Napisano 24 sty 2013 - 19:21

Osid rób a na pewno nie pożałujesz to danie jest numer 1 w moim cateringu i wstaw zdjęcie
Jerzak ja swój piekarnik ustawiam na 180 C udka wstawiam do rozgrzanego piekarnika a jak długo aż sie upiecze będziesz widział ciasto zacznie brązowieć coś około 45 min nigdy nie patrzę na czas pieczenia

#27 bogdan b

bogdan b

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1609 postów
  • MiejscowośćOgrodzieniec

Napisano 24 sty 2013 - 20:15

Bardzo wam dziękuję za to że jesteście


My też dziękujemy losowi ,że udało Ci się trafić do nas :grin: i możemy czerpać wiedzę z twoich poczynań :clap:

#28 renesi

renesi

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 446 postów

Napisano 11 lis 2013 - 11:32

Zrobiłam drożdżowe kociołkiZałączony plik  IMG_5692.JPG   42,57 KB   1 Ilość pobrań



#29 gazda

gazda

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 131 postów
  • MiejscowośćNOWY TARG

Napisano 07 gru 2013 - 21:19

Witam, Danie napewno smakowite, gratuluję! Ale na tą porcję ciasta ile potrzeba udek.

Pozdrawiam Grzegorz



#30 renesi

renesi

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 446 postów

Napisano 07 gru 2013 - 23:58

Gazda tak jak widać na zdjęciu 8 udek Ostatnio robiłam kociołki z udkami , dość ciekawie to wyglądało

Pozdrawiam



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#31 gazda

gazda

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 131 postów
  • MiejscowośćNOWY TARG

Napisano 08 gru 2013 - 21:52

Dziękuję, na przyszłą niedzielę może uda się zrobić.

Pozdrawiam






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych