eli55 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 5 Lutego 2017 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 5 Lutego 2017 Aniu,zrob z ciasta krucho-drozdzowego, a jeszcze lepiej z ciasta takiego drozdzowego jak francuzkie ( nie pamietamjak po polsku, po angielsku to sie nazywa Danish pastry) Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 5 Lutego 2017 Danish pastry moje ulubione z dzemem lub z budyniem U nas jest bardzo popularne Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 10 Lutego 2017 Upiekłam ciacho ( jak na babkę piaskową ) z budyniem czekoladowym i polewą ... Kurde... musze se foremke do babki zakupic... Dobrze ,że zdążyłam fotkę trzasnąć bo ''wpierniczyli'' na ciepło... Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.