Maxell Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Lutego 2013 Przedstawiam dzisiaj bardzo dobry materiał, przedstawiający czynniki mające wpływ na uzyskanie mięsa najwyższej jakości: I. Ważniejsze punkty w łańcuchu produkcji mięsa wieprzowego, istotne dla zapewnienia jego dobrej jakości: I. Ważniejsze punkty w łańcuchu produkcji mięsa wołowego, istotne dla zapewnienia jego dobrej jakości: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.