Maciekzbrzegu Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) SiBaki zwróćcie uwagę na oldskulowe przybory...stoliczek i krzesełko z lat '70 minionego stulecia... zastawa... również... i sztućce... A gdzie słynna jedyna w swoim rodzaju miska Bazyla . Ziezielony wyprowadziłeś mnie waćpan w pole , już gotów bylem postawić orzechy kontra rodzynki że Lusia służyć ..... do wyprawy kosmicznej Edytowane 16 Lutego 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 16 Lutego 2018 Można w kartonie? Można. Bez zawiłych obliczeń, fizyki i chemii. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zielony, pełen szacun. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 16 Lutego 2018 Można w kartonie? Można. Bez zawiłych obliczeń, fizyki i chemii. w panteonie wędliniarstwa VIP całą gębą Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 16 Lutego 2018 Pamiętam, pamiętam. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 16 Lutego 2018 Karolku, jak widać w tak doborowym towarzystwie wędzenie na lodzie i w kartonie dały świetne efekty Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 16 Lutego 2018 zainteresowany jestem tą ciemną buteleczką w lewym dolnym rogu jednej z fotek widziałem konsumowaną zawartość z mlekiem - a jak smakuje ze śniegiem ? Zastawa nostalgiczna - acz szkiełka małe zacne no i magiczne - raz pełne a raz puste Muski to żelazny rezerwuar.... używam jako rozpałki, doskonałe efekta Istotą magii owych naczyń jest prędkość periodu.... jaki gruby lod? 12 cm, lussseirosss Electro, dziękujemy... A gdzie słynna jedyna w swoim rodzaju miska Bazyla Q....za....pom...nia....łem.... Maćku to był prawdziwy lot.... ku Radości.... Można w kartonie? Maxell i to bez deflektora Maxell i co Ty teraz na moją/naszą nową "sprawność pagonową"... prawdziwe Zuchy... Ukłaniam serde(l)cznie.... w panteonie wędliniarstwa Pamiętam, pamiętam. w tak doborowym towarzystwie :Halusio... wszystko jest możliwe xxxxxxx Ponawiam ku "Zielonym" prośbę o odblokowanie wąta BazylWidzew...Kara dotkliwą była/jest....Pewnie o resocjalizacji nie ma mowy ale wyciągnięcie dłoni nikłym gestem jest....Bazyl to mistyk Prymitywizmu... Midas płynów.... Organizator orgii wędzarniczych na lodzie... Król Ban'anowy Jego obecność ożywia system........Nie lubię .... ale Bardzo Was proszę...kolejny raz... xxxxxxxxxxx Wielkim Szacunkiem darzę wszystkich "Żółtych"... w związku z tym proszę o nie zmienianie mi koloru nika...Jestem zwolennikiem pracy u podstaw, człowiekiem dołów.... firmament mi nie służy, zresztą to zobowiązuje...SiBy, Maxell niech zostanie po staremu... lepsze jest wrogiem dobrego...Zły to wpływ mieć może na Masturbatorium....Macicę.....Serdolnik i Winniczkę ....odpuszczamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 16 Lutego 2018 Byłem tam Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Byłem tam Powiedział Bazyl machając nogami w klapkach po obejrzeniu relacji z zimowego podejścia na K2 ...od strony północnej......Tylko musiałem szybko zejść bo mi się słonecznik skończył.... :laugh: :laugh:....a te kamienie to ja zrzucałem.... :laugh: Edytowane 16 Lutego 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zły to wpływ mieć może na Masturbatorium....Macicę.....Serdolnik i Winniczkę Farmazony opowiadasz Dla mnie zażółcenie nicku było zaskoczeniem i dopiero po jakimś czasie załapałem, że jakaś insza inszość nastąpiła Pozostałem nadal sobą, spontanicznie eksperymentując, w poszukiwaniu nieodnalezionego i jakoś korba mi nie odwaliła A co do odlodzenia wątku kolegi, im więcej inspiracji, tym lepiej dla nas wszystkich Pozdrowionka SiB-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 16 Lutego 2018 Ponawiam ku "Zielonym" prośbę o odblokowanie wąta BazylWidzew... Podaj linka, o który zablokowany wątek Ci chodzi.Co do (ewentualnej :D ) zmiany koloru, to nie masz nic do gadania. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 16 Lutego 2018 to nie masz nic do gadania. tak Karolu - kolor w Twoim przypadku nic nie zmienia normalność przebija Twoją skromność Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) zmiany koloru, Laudacja gotowa Brat ziezielony Powiedzieć że za to że wprowadza humor, radość, i nieuczesany język w szarość dnia codziennego to mało . Brat ziezielony to uznany kiełbasofil , serowar , miłośnik domowych przetworów w tym winiawkowych . Dokonania Czcigodnego Brata ziezielonego są znane dzięki jego wątkowi https://wedlinydomow...ony#entry520257 Przymioty towarzyskie Drogiego Brata ziezielonego są jak mniemam powszechnie znane naszej społeczności a uczestnikom zlotów z Bratem w szczególności . Nasz Drogi Brat ziezielony udziela wskazówek, dzieli się wiedzą i podnosi na duchu początkujących i nie tylko adeptów naszego hobby naszej pasji. Nadmienić tu należy, iż obaj Bracia w wypowiedziach swych zachowują godny pochwały umiar i powściągliwość, wypowiedzi ich są stonowane skupiają się na meritum sprawy unikając uwag ad persona Dodać należy Nkifor Zadymiania . Odkrywca Wielkiego Twierdzenia Zadymiacza "Jak się chce to i w kartonie i na lodzie i w mrozie uwędzić można " do twierdzenia tego doszedł metodą prób i błędów w tym zjarania kartonu a twierdzenie ostatecznie udowodnił w Dzień Świętego Walentego Roku Pańskiego 2018 Edytowane 16 Lutego 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 16 Lutego 2018 Nic dodać, nic ująć. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 16 Lutego 2018 Dodać należy Nkifor Zadymiania . Odkrywca Odkrywca w pełni popieram Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) eloł SiBy...Obnażę eksperyment peklowniczy...Dla takich co im się nie chce mieć pakowarynki "próżniowej"...Koszt nikczemny, raptem 20cm siatki do szynki plus worek do żywności....Można pożyczyć od Sąsiada, pewnikiem ma, bo wszyscy wędzą ale to drogo wychodzi.... Zupełnie przypadkowo zwiedzałem dziś sklep mięsowy... w twarz rzucił mi się bok ze skórą , piękny... bez kości...przeważyło "ze skórą" Kypba, droższy niż "schab" Zew kiełbasofilny wymógł podświadomie niepohamowaną chęć posiadania, wykonania czynności technologicznych... i fizjologicznych... aż do przetrawienia .... znacie to Koncept, pakowarynka unplugget Finalnie to tak wygląda... Datowane na dziś .. 20 lutego...Zobaczymy gdzie zwędzimy Ale bez prądu można próżniować pakowo... czy jakoś tak...byle nie próżniaczyć Edytowane 20 Lutego 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 20 Lutego 2018 Przez te skóry, można obgryźć pazury, przy konsumpcji okołoonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 20 Lutego 2018 czynności technologicznych... i fizjologicznych... aż do przetrawienia .... znacie to oj tak.......... Ty Karolu jesteś Pomysłowy Dobromir - i móżdżenie ma przyszłość [Dodano: 20 lut 2018 - 20:52] można obgryźć pazury, przy konsumpcji okołoonych jak się toczy tekilę i oblizuje łapę solą alboli cynamonem jak to misie można się pomylić Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 3 Marca 2018 jołjołjoł SiBy...Wieści z frontu...Tym razem Tałty...zdobyte przez Macicę... głębia mazurska zdominowana ponad 50m...II Zlot Lodowy przeszedł do historii, nie obyło się bez spektakularnych aktów, frywolnych zabaw, turlanki zwyczajowo również miały miejsce Frekwencja nawet nawet, Kurpia niestety zabrakło, auto odmówiło posłuszeństwa...może innym razem się uda...Lusia, Bazyl, Kruma, Wydar, ziezielony...Było przepięknie, zizimno, słonecznie, wesoło...Nawet auto na lód wjechało lecz bez szaleństw... Na lodzie, śniegiem zapisaliśmy, podobno widoczne z księżyca... omarkowane.."2 Lodowy, WB '18" Były również spacerki, milutko Nawet mieliśmy czas na twórcze działania... Kruma ulepił Bałwankę...Bazyl przebił go kreatywnością i zrobił Bałwanka....tylko z tym nosem ... to chyba nie w tym miejscu...Bazyla nie należy poprawiać.... Doskonały w poczynaniach Macica odkryła nową potrawę, wersja robocza i bez udziwnień...Nazywa się "Plemnicy z polędwicy", pilotażowo 4 sztuczki, ale poszło moment, cieplusie, z wędzarynki.... Prosta robota, fantazyjne jajko, kawałek sznurka..... i wędzarynka Tu na talerzu się prezentuje nawet nieźle... Maćku, specjalnie dla Ciebie.... miska Bazyla..... w użyciu!!! Kultowe Grzybki wykonane przez Bazyla...Nawet na komary żeśmy mieli, na wszelki wypadek, gdyby nam się dłużej zeszło z tym zlotem... Zwędzonki podczas dymaczki....Drwem orzecha włoskiego głównie...Jajka w misce się też podwędziły Bym zapomniał....kibelek...męski... już lepszy niż na Ryńskim I tyle SiBy... typujemy następne cele Serde(l)czne Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 3 Marca 2018 Serde(l)czne Pozdro Bo życie to się składa tylko z chwil - a te wyglądały na spełnione Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) głębia mazurska zdominowana ponad 50m.nowy rekord Sibów w wędzeniu na głębi Tu na talerzu się prezentuje nawet nieźle...tylko "nie źle" tu się prezentuje wspaniale miska Bazyla..... w użyciu.Sławetna ta miska to jakby dopełnienie już kultowego wędzenia na lodzie z Lusią Nawet na komarya wiesz czy w ramach ocieplenia klimatu nie będą atakować w zimie Za całokształt 5+ byłaby 6 ale w trzewiach Lusi nie widzę słynnej kiełbasy mazurskiej psiej Edytowane 4 Marca 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 4 Marca 2018 "Plemnicy z polędwicy" Aż się ciepło na serduchu człowiekowi robi, nawet pomimo oglądania zamarzniętej tafli jeziora, spowitej białą, śniegową kołdrą. Szerzenie imienia Wędzarniczej Braci, nawet pośród zielonych ludków zahaczających o orbitę okołoziemską, godne uhonorowania zaszczytnym tytułem VIP-a Pozdrowienia dla przykartonowej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezieniebieski Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 4 Marca 2018 głębia mazurska zdominowana ponad 50m.nowy rekord Sibów w wędzeniu na głębi Tu na talerzu się prezentuje nawet nieźle...tylko "nie źle" tu się prezentuje wspaniale miska Bazyla..... w użyciu.Sławetna ta miska to jakby dopełnienie już kultowego wędzenia na lodzie z Lusią Nawet na komarya wiesz czy w ramach ocieplenia klimatu nie będą atakować w zimie Za całokształt 5+ byłaby 6 ale w trzewiach Lusi nie widzę słynnej kiełbasy mazurskiej psiej można można i bez KUR-PIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) a Ktoś Ty ziezie i do tego niebieski można możnapewnie że można bez KUR-PIAa kto zjadł "Plemnicy z polędwicy", pilotażowo 4 sztuczki, 4 sztuczkę . Ja nie mnie nie było mam alibi . Okay nie odpowiadaj co było w Vegas zostaje w Vegas Edytowane 4 Marca 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) spełnione pomimo, że tylko w 40%.... nie widzę słynnej kiełbasy mazurskiej psiej Maćku, poprzeczkę wysoko nam zamieszczasz.... dopracujemy harmonogramy.... obchodów Pozdrowienia dla przykartonowej ekipy Dzięki Serde(l)czne QbQ, były próby/chęć łączności ale się nie dało... zasięg, szczególnie termika... minus kilkanaście... Maćku, onen "kolorysta" to Kruma...powiązany macicznie.... się zmaskował... drobinek ---------Każda aktywna jednostka cenną jest na okolicznościowych, periodycznych wstreczkach...Każdy z nas buduję Opinię no i Referencje cenne Zlotom A nowe "pomysły" już wyzwojone... Mkniemy SiBy... Edytowane 4 Marca 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.