Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wołowina od strony kuchni


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

#41 beatag

beatag

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1789 postów
  • MiejscowośćSkarzysko-kamienna

Napisano 07 gru 2016 - 11:52

Dziś dostałam informację od znajomego,ze jego znajomy ubija jałówkę w przyszłą srodę -podjarałam się tym faktem i nie wiem czy kupować na gwałt chłodziarko -zamrażarkę [od jakiegoś czasu noszę się z tym zamiarem ,ale co wejdę do sklepu to każdy co innego doradza...]

Czy lepiej  kupić którąś ćwiartkę [którą?] czy na spokojnie kilka kg? i co by tu najlepiej kupić w sensie smacznego świeżego ,młodego  mięska .??

Ja się przyznam bez bicia ,że na wołowym się znam tak po japońsku ...a gość który ubija ,to też żaden specjalista w rozbiorze .






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych