Skocz do zawartości

[KANADA] - Rozbiór wołowiny w Kanadzie


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki naszej Koleżance Agacie-Oliwii, oraz dla wygody sporej liczby zadymiaczy z Kanady, przedstawiam schematy (należy je powiększyć) rozbioru i nazewnictwa tuszy wołowej obowiązujące w Kanadzie. Pozwoli to bardziej dopasować rodzaje mięsa do naszych receptur.

Jutro wieprzowina.

Schematy pochodza z kanadyjskiego portalu http://www.canadabeef.ca

 

 

Pod tym linkiem można pobrać materiał w pełnych rozmiarach w wersji PDF: http://rapidshare.com/files/1582304356/beef_canada.pdf

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.