Maxell Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Marca 2013 Dzięki naszej Koleżance Agacie-Oliwii, oraz dla wygody sporej liczby zadymiaczy z Kanady, przedstawiam schematy (należy je powiększyć) rozbioru i nazewnictwa tuszy wołowej obowiązujące w Kanadzie. Pozwoli to bardziej dopasować rodzaje mięsa do naszych receptur. Jutro wieprzowina. Schematy pochodza z kanadyjskiego portalu http://www.canadabeef.ca Pod tym linkiem można pobrać materiał w pełnych rozmiarach w wersji PDF: http://rapidshare.com/files/1582304356/beef_canada.pdf Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.