Skocz do zawartości

[KANADA] - Rozbiór wieprzowiny w Kanadzie


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, jak w przypadku wołowiny, podaję link do strony kanadyjskiej przedstawiającej tamtejszy rozbiór półtusz wieprzowych. Po kliknięciu na nazwę grupy, pojawią się elemeny wchodzące w jej skład. Można kliknąć na element co pozwoli na jego dokładne zbliżenie.

 

http://www.canadapork.com/en/exporting-tools/canadian-export-pork-cut-charts

 

Mam nadzieję, że ob tematy; wółowina i wieprzowina, pozwolą osobom mieszkającym w Kanadzie na lepsze wykorzystanie naszych receptur, po porównaniu obowiązujących w obu krajach typów rozbiorów.

Materiał otrzymałem dzieki Koleżance Agacie-Oliwii.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.