Maxell Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 15 Marca 2013 Tak, jak w przypadku wołowiny, podaję link do strony kanadyjskiej przedstawiającej tamtejszy rozbiór półtusz wieprzowych. Po kliknięciu na nazwę grupy, pojawią się elemeny wchodzące w jej skład. Można kliknąć na element co pozwoli na jego dokładne zbliżenie. http://www.canadapork.com/en/exporting-tools/canadian-export-pork-cut-charts Mam nadzieję, że ob tematy; wółowina i wieprzowina, pozwolą osobom mieszkającym w Kanadzie na lepsze wykorzystanie naszych receptur, po porównaniu obowiązujących w obu krajach typów rozbiorów. Materiał otrzymałem dzieki Koleżance Agacie-Oliwii. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.