Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Pierś z indyka - peklowanie na sucho


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#21 marekgks

marekgks

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 94 postów
  • Miejscowośćsosnowiec

Napisano 06 kwi 2017 - 10:35

Dzięki za wyjaśnienie



#22 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 6614 postów

Napisano 06 kwi 2017 - 12:11

te 72 stopnie to nie chodzi o ptasią grypę, tylko o inne, znacznie groźniejsze gram-ujemne pałeczki........
Niestety masz rację Piotrze ............................... :thumbsup: 

#23 rarytasik

rarytasik

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 205 postów

Napisano 27 wrz 2017 - 13:16

A czy można pierś z indyka parzyć do np. 72 C, a później wędzić ? Czy to wyjdzie niejadalne lub mnie zabije  :(


Użytkownik rarytasik edytował ten post 27 wrz 2017 - 13:17


#24 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 6614 postów

Napisano 27 wrz 2017 - 13:23

Czy to wyjdzie niejadalne lub mnie zabije
:facepalm: wyjdzie jadalne - wzmocni nie zabije ;) 

#25 rarytasik

rarytasik

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 205 postów

Napisano 27 wrz 2017 - 13:39

Aaaaaa, rozumiem że źle.


Użytkownik rarytasik edytował ten post 27 wrz 2017 - 13:44


#26 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10793 postów

Napisano 27 wrz 2017 - 16:42

Aaaaaa, rozumiem że źle.

 

Pewnie że źle.Najpierw się wędzi później parzy, ale jak zrobisz odwrotnie to się nie otrujesz tylko będziesz miał słabo uwędzone


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 27 wrz 2017 - 16:42


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#27 rarytasik

rarytasik

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 205 postów

Napisano 28 wrz 2017 - 07:22

Rozumiem, dziękuję  :)






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych