agasouth Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Maja 2007 Proszę o radę i przepis co zrobić z łba wieprzowego, mieszkam w Anglii i właśnie jutro kupuję pół świniaka ale nie mam maszynki do mięsa, i nie mam flaków, ani krwi, co ja z tego mam zrobić żeby nie zmarnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Maja 2007 salceson Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin12439 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 30 Maja 2007 Możesz spróbować zrobić salceson w słoikach - grubo krojony, najpierw głowiznę pogotować żeby się dało mięsko ładnie obrać, potem kroić i przyprawiać, wymieszane do słoikówprzepis jak na zwykły salceson - trzeba poczytać na stronie głównej - no i pasteryzacjaa tak na przyszłość proponuję zaopatrzyć się w podstawowe sprzęty jak np. maszynka bez tego ani rusz - chyba że robi się same wędzonki, ale i tak zawsze jakieś skrawki zostaną Cytuj Pozdrawiam serdecznie!!! DominikWĘDZĘ SOBIE I MUZOM - tym co się znają https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286http://www.wyrobydomowe.nazwa.pl/catalog/index.phphttp://nasza-klasa.pl/profile/1110333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 30 Maja 2007 Można obgotować obrać i zjeść ze smakiem z musztardą.Jak nie to podsmażyć z cebulką i /lub smalczykiemPozdrawiam Cytuj Nic mnie tak nie cieszy, nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemat Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 31 Maja 2007 podzielam pomysł oli :grin: Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 31 Maja 2007 podzielam pomysł oli :grin: Kiepska ze mnie Ola :grin: :devil: :wink: Cytuj Nic mnie tak nie cieszy, nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 31 Maja 2007 ja olę ty oliszon olimy olimywy olicieoni olą :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 31 Maja 2007 Kiepska ze mnie Ola A może ZEMAT chciałby, żebyś Był "Olą" :blush: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 31 Maja 2007 Chyba mnie jeszczenie widział, i chyba nie chce :devil: :grin: Cytuj Nic mnie tak nie cieszy, nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiorek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 31 Maja 2007 Salcesonik w włożyć do słoika Cytuj Pozdrawiam Wiesiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.