Raulo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ponieważ właśnie kończy mi się peklowanie (w niedzielę wędzenie) szynek , boczku, schabu oraz biodrówki mam do Was koledzy pytanie.Czy tę biodrówkę lepiej zamrozić czy uwędzić - do czego lepiej nadaje sie biodrówka w późniejszym terminie i w jakiej postaci ? Tylko zapeklowana i zamrożona czy lepiej uwędzona ? Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jeśli jest z kością, to usuń kości i grubsze powięzie, ścięgna wyrównaj boki w celu nadania ładnego kształtu. Dalej postępuj jak z wędzonkami, uwędź do barwy jasnożółtej lubTwojej ulubionej poczym jej nie parz,a otrzymasz ogonówke wędzoną, jeśli lubisz wędzonki nie parzone, towłaśnie zrobiłeś coś dobrego. Smacznego. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raulo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Czerwca 2007 jeśli lubisz wędzonki nie parzonePowiem szczeże, że nie przepadam zbytnio towłaśnie zrobiłeś coś dobrego.Dziękuję, jeszcze nie zrobiłem ale mam taki zamiar Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.