Maxell Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Chciałbym przedstawić Wam trzy sposoby rozbioru tuszy wołowej: a) w Polsce: b) w Austrii: c) w Szwajcarii: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dynka Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Maxell obecnie w Polsce będzie wprowadzany inny rozbiór " Wielka księga wołowiny" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak będzie wprowadzony, to na pewno odniesiemy się do tego na forum.Poza tym, każdy sposób rozbioru jest ważny i musi pozostać na forum choćby dlatego, że sporo przepisów tutaj podanych, właśnie do nich się odnosi się.Zawsze, przy ważniejszych tematach podaję rok opisywanego opracowania. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.