Todek Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #426 Opublikowano 25 Stycznia 2022 No to dzisiaj golonka poszła w puchy, 3 x 300 g i 3 x 425 g. Mięso zapeklowane zalewą peklującą 3 dni temu. http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #427 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zawartość gwarancją Sukcesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #428 Opublikowano 14 Lutego 2022 Karczek wg PW 19 http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #429 Opublikowano 19 Lutego 2022 No to dzisiaj w ramach próby dwie puszki, tylko tyle miałem ryby w zamrażarce, karp w sosie własnym z koperkiem.Wg ostatnio podanej receptury na konserwy rybne. Niestety zdjęcie już zamkniętych puszek, bo pomagał mi wnuczek i tak się rwał do kręcenia zamykarką, że mnie też zakręcił i zapomniałem zrobić zdjęcia przed zamknięciem puszek. http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #430 Opublikowano 19 Lutego 2022 Na słowo wierzyć trzeba. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #431 Opublikowano 9 Marca 2022 I kolejna próba konserwy z PW 19.Tym razem: Gatunkowa mielona konserwa wieprzowa. Szyfr 418. Przed zamknięciem Degustacja http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 26 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #432 Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) A wczoraj goloneczka.Golonka robiona wg przepisu Marka z Bielska. Jednakże z małą modyfikacją. Zamiast sypania po jednej łyżeczce suchej żelatyny do puszki, dodałem po 5-6 ziaren gorczycy i zastosowałem 12% zalewę z żelatyny z dodatkiem liścia laurowego i maggi (taką jak w PW19). Jeszcze bez zalewy Z zalewą Sterylizacja:Puszki do wrzącej wody i gotowane 30 min.Następnie wg schematu 10 + 70 = 10 min w szybkowarze. Edytowane 26 Marca 2022 przez Todek http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #433 Opublikowano 27 Marca 2022 Wyglądają nad wyraz apetycznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #434 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Wypróbowane dwie receptury na szynkę konserwową, mieloną.Z PW 11 i z PW 19. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Todek http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #435 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi