andrzejmysłowic Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 27 Marca 2013 Witam po dłuższej przerwie! Obserwując forum stwierdziłem że wszyscy szynki parzą w wodzie. I tu mam pytanie czy jest ktoś kto ma doświadczenie w parzeniu szynki w parowniku /parzenia samą parą wodną/. Przykładowo mam szynkę ważącą 1kg jak długo parzymy taką szynkę w parowniku? Za podpowiedz z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Andrzej M-ce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 27 Marca 2013 Pewnie będzie wiedział Dziadek, Bagno, Marek z Bielska i osoby, które miały kontakt z komorami wędzarniczo-parzelniczymi. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 27 Marca 2013 Do temperatury 68-72 st C w środku batonu .A czas- trudno określić jak się nie zna urządzenia . Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 27 Marca 2013 andrzejmysłowic, Tak, jak napisał Dziadek. Nigdy nie powinno obrabiać się mięsa na czas. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.