grazia Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Lipca 2007 Właśnie wróciłam z wycieczki Kraków i okolice z osobami niepełnosprawnymi. Śniadania i kolacje przygotowywaliśmy we własnym zakresie i zmuszeni byliśmy raczyć się konserwami z puszki. Smak konserw w puszce jest okropny czy to Turystyczna, czy Tyrolska itp. I przypomniał mi sie smak konserw z dzieciństwa, i te konserwy zupełnie inaczej smakowały, były smaczne, a te dzisiejsze są okropne, gorzkawe i nie smaczne. Nie ma to jak własne wyroby, za którymi aż się tęskniło. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/855-konserwy-w-puszce/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Lipca 2007 Co do konserw- producenci poszli na zysk i produkuję je z mała ilością mięsa z różnymi dodatkami zwiększającymi wydajność to są bardzo tanie i nie smaczne konserwy na które łapią się konsumenci pod tradycyjnymi nazwami . Produkowane są również konserwy o lepszej jakości ale niestety odbiegające jakością od tych dawnych mających takie same nazwy z dopiskiem extra lub luksusowa i te są droższe i trochę lepszej jakości. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/855-konserwy-w-puszce/#findComment-14147 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.