Anuś Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Składniki 4 kg buraków1 kg papryki1 kg cebuli1 kg selera4 korzenie chrzanu ( dość duże )szklanka oliwy do smażenia2 szklanki wodyWykonanie Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie przez 3 minuty. Następnie dolać ciepłą wodę i dusić kolejne 2 minuty. Dodać utarte na grubej tarce buraki, seler i chrzan i podgotować wszystko około 5 minut, a następnie schłodzić. Nakładać do słoików i pasteryzować około 10 minut. Edytowane 5 Października 2013 przez Małgoś Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wies Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Października 2013 czy jeat to bez soli , pieprzu itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Października 2013 czy jeat to bez soli , pieprzu itp?1 łyżka płaska soli ... ale bez pieprzu Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.