Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wędzonki


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
239 odpowiedzi w tym temacie

#121 DZIADEK

DZIADEK

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 5893 postów
  • Miejscowośćx

Napisano 29 wrz 2014 - 20:20

Tak, tylko nie wiem gdzie to znaleźć   - robione to było na specjalne życzenie przy wyrobach wiejskich. 



#122 chudziak

chudziak

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 5306 postów

Napisano 29 wrz 2014 - 20:39

Czy o to Ci, DZIADKU , chodziło https://wedlinydomow...indpost&p=47909 ??


Użytkownik chudziak edytował ten post 29 wrz 2014 - 20:39


#123 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 23 cze 2015 - 17:44

Trochę sobie powędziłem :)

 

Załączony plik  DSC00344.jpg   130,42 KB   28 Ilość pobrań



#124 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 06 lip 2015 - 15:58

Dziś zapraszam na to co misie lubią najbardziej :D .Słonina wędzona w dwóch odsłonach. :)

 

Załączony plik  DSC00358.jpg   92,51 KB   21 Ilość pobrań


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 06 lip 2015 - 16:05


#125 kwlj

kwlj

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 336 postów
  • MiejscowośćReda

Napisano 06 lip 2015 - 23:18

Wygląda smakowicie,  :clap:  :clap:  :devil:



#126 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 14 wrz 2015 - 16:07

Zeszły tydzień w pigułce.Trochę dzika, sarny, drobiu i wieprzowiny.

 

Załączony plik  DSC00406.jpg   112,37 KB   19 Ilość pobrań



#127 BazylWidzew

BazylWidzew

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2614 postów
  • MiejscowośćMazury

Napisano 14 wrz 2015 - 16:24

Zeszły tydzień w pigułce.Trochę dzika, sarny, drobiu i wieprzowiny.

 

Aż mi ślinka cieknie :tongue:



#128 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 05 paź 2015 - 14:45

Wczoraj oprócz zrobienia dwóch rodzajów salcesonów to sobie jeszcze trochę powędziłem.

 

Załączony plik  DSC00427.jpg   102,69 KB   26 Ilość pobrań



#129 Baca

Baca

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1961 postów
  • MiejscowośćWałbrzych

Napisano 05 paź 2015 - 17:03

Arku a Ty znowu swoje oj niebezpieczny ten Twój wątek się robi  :clap:  :D



#130 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 06 paź 2015 - 15:13

I na koniec przekrój szynki  "Dziadka Arka"

 

Załączony plik  DSC00428.jpg   95,3 KB   44 Ilość pobrań


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 06 paź 2015 - 15:15


#131 roger

roger

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 7226 postów
  • MiejscowośćW-wa & Lubuskie

Napisano 06 paź 2015 - 17:15

To nie jest szynka Dziadja Arka tylko jakaś "popierdułka" ... szynka Dziadka Arka to szynka z tłuszczykim na orbicie ;)

Tapniete z GT-I9500

#132 JaGra

JaGra

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3254 postów
  • Miejscowośćmazowiecka wieś nad Wisłą

Napisano 06 paź 2015 - 17:33

Dobrze prawisz.  :)



#133 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 06 paź 2015 - 17:47

To nie jest szynka Dziadja Arka tylko jakaś "popierdułka" ... szynka Dziadka Arka to szynka z tłuszczykim na orbicie

 

Szczerze mówiąc to i sam się zmartwiłem, że będzie za chuda, ale zostałem, wynagrodzony przepysznym mięsem tej szynki.Jest soczysta a zarazem krucha, mięciutka wręcz rozpływa się w ustach, aż sam jestem zaskoczony.Jak widać na załączonym obrazku i sklejenie jest bardzo dobre.



#134 filemonek

filemonek

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 258 postów
  • MiejscowośćCiechanów

Napisano 07 paź 2015 - 10:06

Sklejenie pierwsza klasa



#135 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 19 gru 2015 - 10:29

Z nocnego wędzenia.Nie ma to jak wędzarnia bezobsługowa  :thumbsup: .Człowiek śpi a tu mu się samo wędzi. :)

 

Załączony plik  DSC00449.jpg   149,96 KB   35 Ilość pobrań

 

 

 



#136 roger

roger

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 7226 postów
  • MiejscowośćW-wa & Lubuskie

Napisano 19 gru 2015 - 15:32

OJJJJJ .... Żebym ja Ci przyjacielu pewnych dyskusji nie przypomniał ... ;)

PS

Ważne że Bożenka zadowolona bo masz więcej czasu ;)

Tapniete z GT-I9500

#137 miro

miro

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 14209 postów

Napisano 19 gru 2015 - 16:14

Nie ma to jak wędzarnia bezobsługowa   .Człowiek śpi a tu mu się samo wędzi.

Czegoś nie wiem ? 



#138 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 11555 postów

Napisano 19 gru 2015 - 19:11

Użytkownicy 5101 postów MiejscowośćW-wa & Lubuskie Napisano dziś, 15:32 OJJJJJ .... Żebym ja Ci przyjacielu pewnych dyskusji nie przypomniał ...

 

Ojjj ... zdanie mam takie jak miałem, ale człowiek z wiekiem robi się leniwy.  :D .Poza tym tylko krowa nie zmienia poglądów. :laugh:.

 

Czegoś nie wiem ? 

 

A co byś chciał wiedzieć.? :D .Ustawiasz parametry, włączasz z automatu lub ręcznie, osuszasz, podpalasz wiórki, idziesz spać , rano wstajesz  i po 7 h gotowe. :tongue:  :laugh:



#139 roger

roger

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 7226 postów
  • MiejscowośćW-wa & Lubuskie

Napisano 19 gru 2015 - 19:12

Taaaa .... skąd ja biedny to znam ;)

Tapniete z GT-I9500

#140 miro

miro

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 14209 postów

Napisano 19 gru 2015 - 19:18

A co byś chciał wiedzieć.?  .Ustawiasz parametry, włączasz z automatu lub ręcznie, osuszasz, podpalasz wiórki, idziesz spać , rano wstajesz  i po 7 h gotowe

Pochwal się sprzęciorem, a nie fanzol...   :D


Użytkownik miro edytował ten post 19 gru 2015 - 19:18





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych