Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wędliny podrobowe


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
476 odpowiedzi w tym temacie

#41 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 23 mar 2014 - 10:57

Jak widać reszta jest w porządku.Któryś kolega pytał jak to robią inni.? Odpowiadam.Inni robią tak. :cool:

 

Załączony plik  DSC05071.jpg   127,9 KB   26 Ilość pobrań


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 23 mar 2014 - 10:58


#42 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 03 maj 2014 - 18:17

Zaraz po parzeniu.

 

Załączony plik  DSC05093.jpg   98,04 KB   26 Ilość pobrań



#43 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 04 maj 2014 - 11:29

....i już można jeść.

 

Załączony plik  DSC05102.jpg   120,32 KB   24 Ilość pobrań

 

 



#44 morfeusz300

morfeusz300

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1530 postów

Napisano 04 maj 2014 - 15:38

Piękne;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka



#45 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 17 maj 2014 - 18:40

Załączony plik  DSC05110.jpg   122,65 KB   22 Ilość pobrań

 

Załączony plik  IMG_2506.jpg   84,97 KB   19 Ilość pobrań

 

P.s.

Przepraszam za jakość drugiego zdjęcią, ale było robione komórką a i w pomieszczeniu było nieco naparowane.



#46 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 22 cze 2014 - 07:04

Idę chyba w złym kierunku?.Robię coraz bardziej chude salcesony. :facepalm:  :D

 

 Załączony plik  DSC05133.jpg   111,3 KB   16 Ilość pobrań



#47 redzed

redzed

    Entuzjasta forum

  • **VIP**
  • 950 postów

Napisano 22 cze 2014 - 18:56

Salceson ładnie się prezentuje.  Ale nie wiem czy by zaliczył go do jako chudy. :D



#48 Henio

Henio

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3322 postów
  • MiejscowośćGdańsk Nowy Port

Napisano 22 cze 2014 - 19:15

jako chudy

Raczej luksusowy .  



#49 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 22 cze 2014 - 19:25

Raczej luksusowy .  

 

No luksusowy to on jest, ale jeśli chodzi o cenę surowca  :D .Użyłem między innymi ozorków cielęcych a te cholernie drogie  :facepalm: , ale smaczne. :)


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 23 lut 2018 - 12:24


#50 eli55

eli55

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2209 postów
  • Miejscowośćmonastir / wlochy

Napisano 22 cze 2014 - 19:51

Pycha :tongue: :clap: :clap: :clap:



#51 Baca

Baca

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1951 postów
  • MiejscowośćWałbrzych

Napisano 23 cze 2014 - 16:21

Ja się nie wypowiem ja się obliżę  :D  :tongue:  :thumbsup:



#52 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 27 lip 2014 - 17:17

Od lewej.

1.Salceson włoski

2.Blok ozorkowy

3.Salceson brunszwicki ulubiony mojej LP

 

I mała zagadka.

Czemu w bloku ozorkowym część ozorków jest jasna a część ciemna.? :)

 

Załączony plik  DSC00005.jpg   119,83 KB   17 Ilość pobrań



#53 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 26433 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 27 lip 2014 - 17:20

Pewnie częściowo je peklowałeś.



#54 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 27 lip 2014 - 17:23

Pewnie częściowo je peklowałeś.

 

:no:   



#55 gruby7074

gruby7074

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 543 postów
  • MiejscowośćKrośniewice

Napisano 27 lip 2014 - 17:24

Te ciemne to może wołowe :thumbsup:



#56 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 27 lip 2014 - 18:33

Te ciemne to może wołowe

 

:no: Za mały przekrój jak na wołowe.  :)



#57 morfeusz300

morfeusz300

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1530 postów

Napisano 27 lip 2014 - 18:51

To ciemne to ozorki,tak się mnie zdaje;)

Niech dym będzie z nami..

#58 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10676 postów

Napisano 27 lip 2014 - 18:56

To ciemne to ozorki,tak się mnie zdaje;)

 

A te jasne to substytut?. :laugh:  



#59 Zbój Madej

Zbój Madej

    Uzależniony od forum

  • **VIP-Organizator**
  • 6931 postów

Napisano 27 lip 2014 - 18:58

Ozory są dzicze :D



#60 morfeusz300

morfeusz300

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1530 postów

Napisano 27 lip 2014 - 19:30

To ciemne to ozorki,tak się mnie zdaje;)


A te jasne to substytut?. :laugh:
Piszę o ciemnym nie o jasnym,środkowy salcefix jest ozorkowy 60%peklowany reszta nie ale i tak dla mnie najlepszy ten po lewej...

Niech dym będzie z nami..




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych