Skocz do zawartości

Wędliny podrobowe Arkadiusza


arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesiąc temu...

post-41296-0-81032500-1638704442_thumb.j

 

Piękne salcesony, z kawałkami czerwonego mięsa  :clap:

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

fotki pokazałeś, ale jak to smakuje nie napisałeś...

Smak to już rzecz gustu , ale Ci co próbowali mówią ,że smakuje jak wygląda.  :D

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ale jak to smakuje nie napisałeś...

Właśnie dziś Mikołaj podrzucił mi kawałek to mogę Ci powiedzieć, że smakuje tak jak powinien smakować wyborny salceson. Nie mogę się namlaskać i nacmokać.  :D   

Edytowane przez paweljack

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.