Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wyroby z dziczyzny


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#121 Twonk

Twonk

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 178 postów
  • MiejscowośćPolska Południowa

Napisano 10 maj 2019 - 08:17

Bielska wygląda bardzo smakowicie - muszę ten przepis gdzieś zachować :)



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#122 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 10684 postów

Napisano 10 maj 2019 - 08:36

Bielska wygląda bardzo smakowicie - muszę ten przepis gdzieś zachować :)

 

Zamiast dziczyzny w oryginale jest II wołowa.Z lenistwa zmieniłem też rozmiar sitka.

A tak wygląda oryginał.Z niego też robiłem poprzednio i też wyszło całkiem, całkiem.

Załączony plik  kiełbasa bielska.jpg   123,71 KB   3 Ilość pobrań

 

https://wedlinydomow...iełbasy/page-11






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych