arkadiusz Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 4 Września 2014 Efekt trzygodzinnego spaceru z moją LP po lesie. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 6 Września 2014 To co Wy w tym lesie robiliście przez tyle czasu, bo grzybków to jakoś malutko Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 6 Września 2014 Ja dzisiaj zabrałem moją osobistą "sucz" ON-ka do lasu i 3 kubelki podgrzybków przytargałem po 3 godzinkach ... Właśnie się suszą w beczce Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 22 Września 2015 Sezon na śliwki w pełni to i powidła śliwkowe trzeba było zrobić. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 22 Września 2015 Czy możesz mi podrzucić do pracy te moje dwa słoiki po chutneju. Lewy dolny róg. Oczywiście pełne. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 22 Września 2015 Postaram się. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 3 Października 2015 Po udanym grzybobraniu kolacja ze smażonych a'la schabowe kani.Za tydzień będzie wiadomo czy to były kanie. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 3 Października 2015 Oj i ja pochodzilabym chetnie po lesie za grzybkami , a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 3 Października 2015 Nie bój nie bój ... przeżyjesz zajrzałem do koszyczka Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Pozostało mi po ostatnim robieniu pierogów trochę ciasta.Zamroziłem i teraz mam pytanko.Czy ktoś robił z takiego ciasta pierogi oczywiście po rozmrożeniu?.Skład mojego ciasta to tylko mąka i zimna woda, ale nie wiem jak się będzie ciasto zachowywało po odmrożeniu. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zrobisz próbę i będzie wszystko jasne . Ciasta nie mroziłem nigdy ale farsz tak Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 1 Stycznia 2016 .Arku nic się z ciastem nie stalo spokojnie mozesz po rozmrozeniu robić pierogi Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 1 Stycznia 2016 .Arku nic się z ciastem nie stalo spokojnie mozesz po rozmrozeniu robić pierogi Dzięki.Jak by co to będzie na Ciebie. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Dor Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Arku jak robisz ciasto na pierogi z samej wody i mąki to na próbę dodaj troszkę oliwy (oleju) na kilo mąki 2 łyżki stołowe - pomocne to jest przy gotowaniu - również do wody dodaje olej (w tej której gotuję - obgotowuje się pierog) Cytuj Pozdrawiam cieplutko Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się. Ja życzę jak najlepiej Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 1 Stycznia 2016 również do wody dodaje olej (w tej której gotuję - obgotowuje się pierog) Do wody dodaję .Do ciasta nie. spokojnie mozesz Pierogi zrobione. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Pierogi zrobione. No to Karol uratowany Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 1 Stycznia 2016 No to Karol uratowany Miał fart.Powinien zagrać w totka. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 1 Stycznia 2016 To spokojnie mogę iść spać Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 1 Stycznia 2016 To spokojnie mogę iść spać Kolorowych snów. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ja sobie kiedys zamrozilam juz gotowe krazki ,przelozone folja tez pierogi zrobilam ,i sie nie rozpadly, z tym ze nie byly dlugo mrozone Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 4 Września 2016 Zostałem obdarowany 3 kg papryczek chilli.Może ma ktoś pomysł jak to przerobić.?. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Z. Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 4 Września 2016 w słoiki w zalewie jak do papryki. Albo zamrozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 4 Września 2016 A może pokrój, wysusz i ewentualnie zmiel.....będzie jak znalazł do potraw na ostro. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 4 Września 2016 A może pokrój, wysusz i ewentualnie zmiel. A może wysuszę całe.? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 4 Września 2016 Możesz zrobić dobre sosy na słodko np. z czosnkiem zależy co tam preferujesz lub na wzór tabasco (blendujesz fermentujesz i doprawiasz do smaku), możesz też zrobić w zalewie a później nadziewać papryczki serkiem (np. ricotta) W całości jak najbardziej do suszenia, nie tracą wtedy swojej ostrości i aromatu a nasionka można wykorzystać ponownie do sadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.