davido31 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #176 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Baleron 21_02.jpgBeleron wygląda jak dzieło sztuki ze starej szkoły masarskiej. Jak zdobędę kątnice to nie ma wafla, że nie zrobię takiego Edytowane 2 Stycznia 2016 przez davido31 Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #177 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Beleron wygląda jak dzieło sztuki ze starej szkoły masarski Davido ale cie poniosło Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #178 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Davido ale cie poniosło Myślisz? Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #179 Opublikowano 2 Stycznia 2016 paweljack dopiero dzisiaj zobaczylam ten wpis :facepalm: , dzieki za link na kije, a z truskawkami chetnie sie podziele , a ze jestesmy juz w Nowym Roku to skladam serdeczne zyczenia i gratuluje pieknych wyrobow :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #180 Opublikowano 3 Stycznia 2016 a ze jestesmy juz w Nowym Roku to skladam serdeczne zyczeniaDziękuję Ci bardzo i również Tobie życzę wszystkiego dobrego oraz pieknych i smacznych wyrobów. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #181 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Żeby godnie zacząć rok to zrobilem wędzenie ćwiczebne, zimno jak cholera ale jakoś wytrzymałem. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #182 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Oleeee! Wysłane z mojego SM-N9005 Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #183 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pawel ja chcialam mojego TZ postawic przy wedzoku teraz ,to mi kazal sie w glowe popukac Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #184 Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Pawel ja chcialam mojego TZ postawic przy wedzoku teraz ,to mi kazal sie w glowe popukac Ale u Was to pewnie Syberia teraz?U mnie było tylko -11 ale do tego był bardzo nieprzyjemny wiatr. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #185 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Syberie to Wy w Wawie macie ,u mnie -3-4 st on to na rowerze teraz wlasnie jezdzi . Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #186 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Trochę boczku na jutro ocieka, tak żeby z wprawy nie wyjść. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #187 Opublikowano 6 Stycznia 2016 tak żeby z wprawy nie wyjść. I na śniadanko żeby było . Takie tłuściutkie szkoda że to nie jest przed jakimś zlotem na który byś jechał a ja oczywiście bym tam był :D Pozdrawiam gorąco Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #188 Opublikowano 6 Stycznia 2016 tak żeby z wprawy nie wyjść. I na śniadanko żeby było . Właśnie tak. Równie gorąco Cię pozdrawiam. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #189 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Na dzisiaj wystarczy. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #190 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Na dzisiaj wystarczy. Powiedzą że maślę , ale co mi tam . Przepiękne wędzonki . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #191 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Żeberka wędzone mają moc! Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #192 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dzięki Panowie. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #193 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ładnie powiedziane "wędzenie ćwiczebne" ręce opadają! Moje gratulacje P.S. Dosiego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #194 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Piękne wędzonki Pawełku dochodzisz do perfekcji w uzyskaniu koloru Pozdrawiam Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #195 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ładnie powiedziane "wędzenie ćwiczebne" ręce opadają! Moje gratulacje P.S. Dosiego Roku Piękne wędzonki Pawełku dochodzisz do perfekcji w uzyskaniu koloru Pozdrawiam Dziękuję. Taka informacja dla początkujących, gdyby czasem ktoś tu zaglądał. Boczek pokazany wyżej ociekał 12 godzin w temp. pokojowej.Później 1 godzinę osuszany był w wędzarni w temp. 55-60 st.Następnie wędzenie 3 godziny w temp 50-55 st, w połowie przekręcane były kije.Na koniec podpiekanie 30 minut w temp. 85 st. C Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #196 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Taka informacja dla początkujących, gdyby czasem ktoś tu zaglądał. Zagląda... zagląda... czyta i notuje Wędzonki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #197 Opublikowano 25 Lutego 2016 Parę sztuk się osadza. Za godzinę wędzenie. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #198 Opublikowano 25 Lutego 2016 To kiedy mozna wpadac na degustacje? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #199 Opublikowano 25 Lutego 2016 To kiedy mozna wpadac na degustacje? Dopiero parzenie. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #200 Opublikowano 16 Marca 2016 Pierwszy z kilku dni przygotowań do Świąt. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.