Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Peklowanie próżniowe.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 Adamvfr

Adamvfr

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 228 postów
  • Miejscowośćolsztyn uk

Napisano 09 gru 2017 - 12:43

TOSHIBA napiszesz coś więcej  o tym peklowaniu, np:

jakiej grubości kawałki możemy tak zapeklować, skraca to czas peklowania, wydłuża ? smak, soczystość,

Ta metoda byłaby idealna, bo nie ma tyle zamieszania, szukania odpowiedniego naczynia, odchodzi wyliczanie wody i inne takie,



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#22 _Misiek_

_Misiek_

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 135 postów
  • MiejscowośćPodkarpacie

Napisano 09 gru 2017 - 17:56

TOSHIBA napiszesz coś więcej  o tym peklowaniu, np:

 

Masz cały nowy temat na ten temat (:)https://wedlinydomow...-i-próżniowych/






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych