Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Dopiekanie w wędzarni


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
81 odpowiedzi w tym temacie

#81 binio1111

binio1111

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 3153 postów
  • MiejscowośćOzorków

Napisano 07 lis 2018 - 21:59

EAnna dała Ci już odpowiedź - ze zrozumieniem proszę.

 

 

Zwiększenie przepływu powietrza sprzyja ogniu bez dymu

 

Więc jak chcesz zwiększyć przepływ? Zamykając go?

Jak żaru jest wystarczająco  możesz nieco przymknąć - Ty pytałeś o palenie


Użytkownik binio1111 edytował ten post 07 lis 2018 - 22:01


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#82 WQ_86

WQ_86

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 83 postów
  • MiejscowośćKępie

Napisano 07 lis 2018 - 22:00

Chciałem się tylko upewnić dzięki.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych