Maxell Posted August 2, 2023 Report Share #301 Posted August 2, 2023 Domyślam się. Chodzi mi o rzeczy przydatne w naszej branży. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted August 2, 2023 Report Share #302 Posted August 2, 2023 50 minut temu, Katihome napisał(a): Czego ja nie szyję......Ho ho Może budyniówke, sporo miejsca na logo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gargamelasty Posted August 2, 2023 Report Share #303 Posted August 2, 2023 W dniu 31.07.2023 o 15:26, Katihome napisał(a): Witam wszystkich. Fartuchy są gotowe. Część została już wysłana. Reszta odbiór na zlocie. Kto wcześniej nie złożył zamówienia niestety będzie miał fartuch we wrześniu bo wracam do domu dopiero na zlot. Będzie zrobiona nowa lista. Pozdrawiam Kasia Co mam zrobić by zamówić fartuch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gargamelasty Posted August 2, 2023 Report Share #304 Posted August 2, 2023 Chciałbym zamówić fartuch, jak mam to zrobić i komu i ile zapłacić. Pozdrawiam Brać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 2, 2023 Report Share #305 Posted August 2, 2023 4 godziny temu, Katihome napisał(a): Będzie druga lista Zgodnie z zapowiedzią Pani Kasi, będzie ogłoszona druga lista zapisów na fartuchy, w odrębnym temacie. Proszę uważnie śledzić forum Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted August 2, 2023 Report Share #306 Posted August 2, 2023 38 minut temu, Gargamelasty napisał(a): Co mam zrobić by zamówić fartuch? Trzeba zapewne zapisać się tutaj lub napisać do Katihome, podać rozmiar, kolor, i co chcesz czy imię czy też Nick . Zrobić przelew i we wrześniu dostaniesz Quote Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 2, 2023 Report Share #307 Posted August 2, 2023 Założymy zupełnie nowy temat np. Fartuchy WB wersja 3 - zapisy. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szym-on Posted August 3, 2023 Report Share #308 Posted August 3, 2023 Witam jeżeli istnieje możliwość to i ja bym poprosił 2sztWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted August 3, 2023 Report Share #309 Posted August 3, 2023 8 minut temu, Szym-on napisał(a): Witam jeżeli istnieje możliwość to i ja bym poprosił 2szt Quote Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted August 3, 2023 Report Share #310 Posted August 3, 2023 Zamawiajcie, bo warto 👍 Quote Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katihome Posted August 3, 2023 Report Share #311 Posted August 3, 2023 13 godzin temu, Maxell napisał(a): Założymy zupełnie nowy temat np. Fartuchy WB wersja 3 - zapisy. I to jest dobry pomysł. Maxell i Muski pomożecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 3, 2023 Report Share #312 Posted August 3, 2023 Temat jest już założony, lista rozpoczęta, czekamy na zapisy. Pani Kasiu, proszę tylko podać tutaj kolorystykę i rozmiarówkę. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted August 3, 2023 Report Share #313 Posted August 3, 2023 2 godziny temu, Katihome napisał(a): pomożecie? W miarę możliwości 😁 Quote Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katihome Posted August 3, 2023 Report Share #314 Posted August 3, 2023 20 godzin temu, Gargamelasty napisał(a): Co mam zrobić by zamówić fartuch? Proszę złożyć zamówienie tu na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katihome Posted August 3, 2023 Report Share #315 Posted August 3, 2023 5 godzin temu, Maxell napisał(a): Temat jest już założony, lista rozpoczęta, czekamy na zapisy. Pani Kasiu, proszę tylko podać tutaj kolorystykę i rozmiarówkę. Myślę że tak jak było, biały,czerwony i czarny kolor. Bo tak wszyscy zamówili. Rozmiary te same L XL XXL Ja uszyłam też w kolorze zielonym bo też fajnie wygląda . Przywiozę na zlot pokazać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katihome Posted August 3, 2023 Report Share #316 Posted August 3, 2023 W dniu 7.07.2023 o 14:48, Katihome napisał(a): Witam. Trochę to trwało ale musiałam wszystko sprawdzić i zrobić próbę haftu. Haft zatwierdzony przez dyrekcję. Fartuchy w trzech kolorach, tkanina bawełniana drelich- gramatura 280g Biały Czerwony Czarny Trzy rozmiary fartucha: L- szerokość 65 cm długość 80 cm XL- szerokość 75 cm długość 90 cm XXL - szerokość 110 cm długość 90 cm Proszę podać rozmiar i kolor fartucha oraz ilość sztuk. Jeśli ma być bez nicka to też proszę zaznaczyć. Proszę przez weekend się zastanowić i dać znać do poniedziałku to może uda mi się wszystko uszyć na zlot w sierpniu. Cena za sztukę 60 zł - L i XL Cena za sztukę 70 zł - XXL Koszt wysyłki paczkomatem + koperta 20 zł. Wysyłka za granicę również jest możliwa cenę podań indywidualnie. Wpłata na konto z podaniem nicka. Mój numer konta 27 1050 1168 1000 0091 4594 9823 Katarzyna Wojtasiewicz Pozdrawiam Tu są wszystkie dane do fartuchów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 3, 2023 Report Share #317 Posted August 3, 2023 Dotychczasowe zamówienia są właściwie zrealizowane lub w finalnym stadium realizacji, więc proszę bardzo o przeniesienie dyskusji do nowego tematu: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20077-fartuchy-wb-wersja-3-zapisy/#comment-849302 Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted August 3, 2023 Report Share #318 Posted August 3, 2023 Witam Czy można wiedzieć jak długie są troki przy rozmiarze fartucha XL, oraz czy zamawiając fartuch w kolorze czarnym, nick mógłby być wyhaftowany nicią w kolorze czerwonym ? Pozostałe elementy tak jak na fotkach ? Pozdrawiam Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryszpak Posted August 4, 2023 Report Share #319 Posted August 4, 2023 Zielony fartuch też fajnie wygląda. Ale ja zawodowo jestem zboczony na punkcie tego koloru Quote Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katihome Posted August 4, 2023 Report Share #320 Posted August 4, 2023 15 godzin temu, sverige2 napisał(a): Witam Czy można wiedzieć jak długie są troki przy rozmiarze fartucha XL, oraz czy zamawiając fartuch w kolorze czarnym, nick mógłby być wyhaftowany nicią w kolorze czerwonym ? Pozostałe elementy tak jak na fotkach ? Pozdrawiam Jarek Witam, troki ok 70 - 80cm Nie można zmienić haftu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRKON Posted August 5, 2023 Report Share #321 Posted August 5, 2023 Otrzymaliśmy wymarzone fartuchy. Serdecznie dziękujemy Muskiemu za zorganizowanie tematu i jego realizacji. Serdecznie dziękujemy Katihome za realizację i dostarczenie. Ukłomy Quote MIRKON Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted August 13, 2023 Report Share #322 Posted August 13, 2023 W dniu 27.06.2023 o 20:31, Maxell napisał(a): A ja, z racji nadchodzącego jubileuszu 20-to lecia strony, dałbym jakiś graficzny odnośnik do tego wydarzenia. Podniesie to rangę samego fartucha i będzie można zaliczyć go do serii limitowanej. To będzie jeszcze jeden fartuch? Mogła być jakaś 20 na logo, jak kiedyś 10 na kubkach. Liczyłem na to że to będzie już na tym otrzymanym fartuchu ale jak nie wyszło to może na 25 lat się uda. Quote Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted August 13, 2023 Report Share #323 Posted August 13, 2023 No przecież 20 sto lecie jest za rok Quote W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts