Jump to content

Fartuchy WB wersja 2

Woocash

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

W dniu 31.07.2023 o 15:26, Katihome napisał(a):

Witam wszystkich.

Fartuchy są gotowe. Część została już wysłana. Reszta odbiór na zlocie. 

Kto wcześniej nie złożył zamówienia niestety będzie miał fartuch we wrześniu bo wracam do domu dopiero na zlot.

Będzie zrobiona nowa lista.

Pozdrawiam

Kasia 

Co mam zrobić by zamówić fartuch?

4 godziny temu, Katihome napisał(a):

Będzie druga lista

Zgodnie z zapowiedzią Pani Kasi, będzie ogłoszona druga lista zapisów na fartuchy, w odrębnym temacie. Proszę uważnie śledzić forum

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Temat jest już założony, lista rozpoczęta, czekamy na zapisy. Pani Kasiu, proszę tylko podać tutaj kolorystykę i rozmiarówkę.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

5 godzin temu, Maxell napisał(a):

Temat jest już założony, lista rozpoczęta, czekamy na zapisy. Pani Kasiu, proszę tylko podać tutaj kolorystykę i rozmiarówkę.

Myślę że tak jak było, biały,czerwony i czarny kolor. Bo tak wszyscy zamówili.

Rozmiary te same L  XL  XXL

Ja uszyłam też w kolorze zielonym bo też fajnie wygląda . Przywiozę na zlot pokazać IMG_20230803_190246.thumb.jpg.0614f4b34955178845dbf5b735b8eac9.jpgreceived_253196847560226.thumb.jpeg.5e29a1653871190500db0633ed7f5919.jpeg

W dniu 7.07.2023 o 14:48, Katihome napisał(a):

Witam. Trochę to trwało ale musiałam wszystko sprawdzić i zrobić próbę haftu.

Haft zatwierdzony przez dyrekcję.

Fartuchy w trzech kolorach, tkanina bawełniana drelich- gramatura 280g

Biały

Czerwony

Czarny

Trzy rozmiary fartucha:

L- szerokość 65 cm długość 80 cm

XL- szerokość 75 cm długość 90 cm

XXL - szerokość 110 cm długość 90 cm

Proszę podać rozmiar i kolor fartucha oraz ilość sztuk. Jeśli ma być bez nicka to też proszę zaznaczyć. Proszę przez weekend się zastanowić i dać znać do poniedziałku to może uda mi się wszystko uszyć na zlot w sierpniu.

Cena za sztukę 60 zł  - L i XL

Cena za sztukę 70 zł - XXL

Koszt wysyłki paczkomatem + koperta 20 zł.

Wysyłka za granicę również jest możliwa cenę podań indywidualnie.

Wpłata na konto z podaniem nicka.

Mój numer konta 

27 1050 1168 1000 0091 4594 9823 Katarzyna Wojtasiewicz 

Pozdrawiam 

IMG_20230707_143027.thumb.jpg.e5c6df3ee57e1c76897cfb4da5250346.jpg

Tu są wszystkie dane do fartuchów 

Dotychczasowe zamówienia są właściwie zrealizowane lub w finalnym stadium realizacji, więc proszę bardzo o przeniesienie dyskusji do nowego tematu: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20077-fartuchy-wb-wersja-3-zapisy/#comment-849302

15 godzin temu, sverige2 napisał(a):

Witam

Czy można wiedzieć jak długie są troki przy rozmiarze fartucha XL, oraz czy zamawiając fartuch w kolorze czarnym, nick mógłby być wyhaftowany nicią w kolorze czerwonym ? Pozostałe elementy tak jak na fotkach ?

Pozdrawiam Jarek

Witam, troki ok 70 - 80cm

Nie można zmienić haftu

• 2 weeks later...
W dniu 27.06.2023 o 20:31, Maxell napisał(a):

A ja, z racji nadchodzącego jubileuszu 20-to lecia strony, dałbym jakiś graficzny odnośnik do tego wydarzenia. Podniesie to rangę samego fartucha i będzie można zaliczyć go do serii limitowanej.

To będzie jeszcze jeden fartuch? Mogła być jakaś 20 na logo, jak kiedyś 10 na kubkach. Liczyłem na to że to będzie już na tym otrzymanym fartuchu ale jak nie wyszło to może na 25 lat się uda.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia.