arkadiusz Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 1 Listopada 2018 Arkadiusz ta karkowka jest zrobiona z Twojego przepisu To mi bardzo miło,że Wam smakuje. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 1 Listopada 2018 Powiedz mi jeszcze jak mam ja teraz przechowac, bo wazy 1,50 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 1 Listopada 2018 Teraz to ją zajadaj.Szczerze nie wiem.Ja przed pakowaniem dzielę na mniejsze porcje.Możesz spróbować podzielić i zapakować jeszcze raz albo dla pewności zapakować próżniowo i zamrozić. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 1 Listopada 2018 Serdeczne dzieki Arkadiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 2 Listopada 2018 Masz na myśli woreczek z odessanym powietrzem, jak też trzymałem ale nigdy tak długo raptem 4 tygodnie, oczywiście w lodówce. Twoja też w lodówce??,bo chyba nie w zamrażarce tak myślę. Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 2 Listopada 2018 Witaj Baca Tak moja karkowka lezala w prozniowym woreczku w lodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzięki A mam jeszcze jedno pytanie jak robiłaś obróbkę termiczną tradycyjnie obowie czy też w woreczku Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 2 Listopada 2018 A mam jeszcze jedno pytanie jak robiłaś obróbkę termiczną tradycyjnie obowie czy też w woreczku To jest wędlina dojrzewająca i nie ma obróbki termicznej. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 2 Listopada 2018 Arkadiusz byl szybszy z odpowiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzięki Arkadiuszowi który odpowiedział jako pierwszy i Tobie również Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 25 Marca 2019 Moje sobotne wedzenie i nie tylko , mielonka drobiowa z szynkowara kielbasa kanapkowa wieprzowo- drobiowa i pozostale wedzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 25 Marca 2019 sobotne wedzenie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 25 Marca 2019 Kolorek "malyna" Elu, ślinka sama cieknie, kanapkowa też smakowitości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 25 Marca 2019 Ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 25 Marca 2019 Moje sobotne wedzenie i nie tylko Eli, smacznego ! Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 25 Marca 2019 Elu no ladniutkie i smaczne zapewne Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 25 Marca 2019 Dzieki udalo sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 25 Marca 2019 Piękny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 29 Marca 2019 Kiełbasa kiełbasą, nie napiszę przecież, że "nadzwyczajna".... Eli, natomiast wędzoneczki... idealnie w punkt... śliczniunie mniammmmniasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Wszyscy sie chwala salcesonem ,to i ja sie pochwale moim , niestety zdjecie wyszlo nie za bardzo w sklad weszly 2 golonki2 sercacaly lebskorki ugotowane i zmielone15 ozorow (przywiezionych z Polski) wszystko peklowane przyprawy czosnekpieprzmajeranekkminekniestety musialam sie zadowolic oslonkami poliamidowymi , ale i tak wyszedl bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Wszyscy sie chwala salcesonem ,to i ja sie pochwale moim , niestety zdjecie wyszlo nie za bardzo Tydzień salcesonowy, bardzo ładny Elu Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 1 Czerwca 2019 ,to i ja sie pochwale moim Całkiem, całkiem. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 1 Czerwca 2019 ,to i ja sie pochwale moim Bogaty, mięsny salceson Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 1 Czerwca 2019 ,to i ja sie pochwale moim Moim zdaniem zacnie wygląda Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Eli55, mięso do salcesonu jak długo było gotowane przed nałożeniem do osłonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.