Skocz do zawartości

Z wedzarni Eli55


eli55

Rekomendowane odpowiedzi

Arkadiusz ta karkowka jest zrobiona  z Twojego przepisu

 

 

To mi bardzo miło,że Wam smakuje.  :)

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Teraz to ją zajadaj.Szczerze nie wiem.Ja przed pakowaniem dzielę na mniejsze porcje.Możesz spróbować podzielić i zapakować jeszcze raz albo dla pewności zapakować próżniowo i zamrozić.

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

A mam jeszcze jedno pytanie jak robiłaś obróbkę termiczną tradycyjnie obowie czy też w woreczku
 

To jest wędlina dojrzewająca i nie ma obróbki termicznej. :)

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 miesiące temu...

 

 

sobotne wedzenie
:thumbsup:  :clap:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Elu no ladniutkie i smaczne zapewne :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Wszyscy sie chwala salcesonem ,to i ja sie pochwale moim :D , niestety zdjecie wyszlo nie za bardzo :facepalm:post-60407-0-40994400-1559412492_thumb.jpg

w sklad weszly 2 golonki

2 serca

caly leb

skorki ugotowane i zmielone

15 ozorow (przywiezionych z Polski) wszystko peklowane

 

przyprawy 

czosnek

pieprz

majeranek

kminek

niestety musialam sie zadowolic oslonkami poliamidowymi ;), ale i tak wyszedl bardzo dobry :tongue: 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

,to i ja sie pochwale moim

 

Całkiem, całkiem. :thumbsup::clap:

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

,to i ja sie pochwale moim

Bogaty, mięsny salceson  :thumbsup:   :tongue:    :clap:

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.