Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Moje dzisiejsze wypieki

slodycze i nie

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
664 odpowiedzi w tym temacie

#661 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 4559 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 27 wrz 2017 - 21:43

ostatni pszenny z najlepsza chrupiaca skorka  przy tych peknieciach

 Eli taki chlebek, u mnie zaraz po wyjeciu zostalby calkowicie pozbawiony tych pekniec.wyrownywaliby na wyscigi :laugh: 

 

 Piekne chleby pieczesz :thumbsup:  



#662 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 6234 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 05 paź 2017 - 23:03

chrupiaca skorka  przy tych peknieciach

Ach, wgryzłabym się w monitor.

Ta skórka ... 



#663 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 3185 postów
  • MiejscowośćNadarzyn

Napisano 06 paź 2017 - 06:11

najlepsza chrupiaca skorka przy tych peknieciach
Prawda  :yes:  może zrobić chlebek tylko w koronki  :D  

#664 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 6234 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 06 paź 2017 - 14:00

może zrobić chlebek tylko w koronki 

Kiedyś mi się taki sam zrobił :D

Z chlebów jestem słabiutka i bochenek  rozlał się na blaszce.

W efekcie powstały dwie skórki: górna i dolna.

Obie bardzo dobrze wypieczone, chrupiące.

Byłam mega zadowolona z efektu :D  



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#665 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 4559 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 06 paź 2017 - 17:52

Z chlebów jestem słabiutka

Byłam mega zadowolona z efektu  

 To powinnas takie piec i juz  ;)  :laugh:  






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych