Jump to content

Recommended Posts

W sklepie elektrycznym sa takie koszulki termokurczliwe ale musi byc z klejem ,ja za metr takiej koszulki zaplacilem niecale 10zl

człowiek uczy się całe życie , a i tak głupi umiera...

Wczoraj zrobilem znowu pasztet,wyszedl w smaku tak samo jak ostatnio bardzo dobry :)

Dzis go wedzilem z 3h w temp. 30stopni i zbytnio nie zmienil koloru jest nadal blady i w smaku ruwniez nie wiele czuc tego wedzenia, na jednym kiju tylko tekko zmienily kolor .

Powiedzcie mi gdzie jest problem?

post-46958-0-26562000-1390054594_thumb.jpg

post-46958-0-25888200-1390054622_thumb.jpg

Dzis go wedzilem z 3h w temp. 30stopni i zbytnio nie zmienil koloru jest nadal blady i w smaku ruwniez nie wiele czuc tego wedzenia, na jednym kiju tylko tekko zmienily kolor .

Trudno uwędzić w zimnym dymie w ciągu 3godz. produkt, który został obrobiony termicznie. Prawdopodobnie miałeś rzadki dym.

Dzis jeszcze raz podwedze ten pasztecik.

Powiedzcie mi ktos prosze po ile sprzedawaliscie pasztet?oczywiscie jak ktos to robil bede wdziczny.Pozdrawiam

Witam. Dzisiaj jeszcze podwedze pasztecik z 3h.

Powiedzcie mi w jakiej cenie sprzedawaliscie swoje pasztety jak sie komus zdarzylo bede bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam serdecznie

@mariusz1415

Nasze forum uczy poprawnie  wykonywać wędliny.  Nie jesteśmy forum od ekonomiki produkcji.

Z czego ma byc zrobiona ta koszulka termokurczliwa :facepalm:

Są to rurki plastikowe,w odcinkach 1m,o przeróżnej średnicy,oraz gamie kolorów począwszy chyba od dwóch milimetrów.do nabycia niemal w każdym sklepie elektrotechnicznym,pod tą nazwą.      Pozdrawiam                                                                                                                                                                                                                          

Przepraszam,nie dostrzegłem dokładniej,że już wcześniej ktoś precyzyjniej opisał to zagadnienie

Edited by riccardo47
...i owoc żywota Twojego,je ZUS...

@eli55,

koszulka termokurczkiwa 4mm z klejem ,rozpozna ja Pani po nazwie (RCK)

jakies 30 min męki z przepychaniem przez sonde ale warto to zrobic

Pozdrawiam

Edited by mariusz1415