Damianek77 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Bardzo taka lubie Następnym razem mogę Ci wysłać. Ja się piszę Pieknie wyszła Ci ta wątrobianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Następnym razem zrobię więcej. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alehar Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A tak poza zachwytami ...to bulion jest z gotowania tego mięsa czy osobno przyrządzany ? Cytuj Pozdrawiam - Alehar Instagram alehar9999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dziś otrzymałem niespodziankę od Pawła w postaci wątrobianki, kiełbaski i kabanosów.Wszystko pycha, a kabanosy na które tak narzeka według mnie najlepsze ! Dzięki Paweł za kolację i śniadanie .... Pozdrówka. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A tak poza zachwytami ...to bulion jest z gotowania tego mięsa czy osobno przyrządzany ?Z gotowania oczywiście.Dziś otrzymałem niespodziankę od Pawła w postaci wątrobianki, kiełbaski i kabanosów.Wszystko pycha, a kabanosy na które tak narzeka według mnie najlepsze ! Dzięki Paweł za kolację i śniadanie .... Pozdrówka.Może jakiś dobry Ci się trafił, smacznego. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zainspirowany wątrobianką SIVONA, zrobiłem również wątrobinkę z dziczyzną, wg przepisu powyżej z tym, że zamiast cielęciny dałem karkówkę z jelenia. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 16 Lutego 2014 Oto ona Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 16 Lutego 2014 Paweł dałeś mi idee. Mam trochę sarniny i zawszę zastanawiam się co nowego zrobić. O pasztetowej nawet nie pomyślałem. Pozdrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 16 Lutego 2014 Paweł dałeś mi idee. Mam trochę sarniny i zawszę zastanawiam się co nowego zrobić. O pasztetowej nawet nie pomyślałem. Pozdrow.W związku z tym, że miałem 0,8 karkówki z jelenia, to podgardle zwiększyłem z 0,5 do 1 kg. Pozdrawiam. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 17 Lutego 2014 Żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tu może ktoś jeszcze zajrzy. Czy można mrozić wątrobiankę? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 17 Lutego 2014 ja sadze ze jak mozna mrozic pasztet to i z watrobianka powinno byc podobnie ,napewno nie na jakis dlugi termin Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 17 Lutego 2014 możesz mrozić bez obaw, jest tłusta i ma mało wody, więc nic złego się nie stanie Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 17 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 17 Lutego 2014 Mam trochę sarniny i zawszę zastanawiam się co nowego zrobić. O pasztetowej nawet nie pomyślałem Jest wyśmienita. Należy tylko mięso stosownie "dotłuścić". Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Dawno tu nic nie wstawiałem, choć wątrobiankę robię od czasu do czasu. Tym razem z tego co było w lodówce: 1 kg II kl wp.2 kg IV wp i różnych takich z rozbioru1,2 podgardla1,3 wątroby wieprzowej Przyprawy jak na początku.Bez cebuli. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Fajny wyrób bardzo apetycznie wygląda. Już trafił do mojego archiwum. :-) Ja się przymierzam do zrobienia pasztetowej drobiowej. Mam przepis na wątrobiankę z gęsi ale będę go modyfikował. To przepis regonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Fajny wyrób bardzo apetycznie wygląda. Już trafił do mojego archiwum. :-) Ja się przymierzam do zrobienia pasztetowej drobiowej. Mam przepis na wątrobiankę z gęsi ale będę go modyfikował. To przepis regonalny.Dziękuję. Ciekaw jestem tej gęsiej wątrobianki. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Napewno go opisze na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Paweł wątrobianka wcale nie luksusowa, raczej luksusowa ekstra! http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/bravo-clapping-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Paweł wątrobianka wcale nie luksusowa, raczej luksusowa ekstra! http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand-gestures/bravo-clapping-smiley-emoticon.gifOj tam, aż tyle do rozsyłania nie mam. dzięki. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romk Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Paweł dałeś mi idee. Mam trochę sarniny i zawszę zastanawiam się co nowego zrobić. O pasztetowej nawet nie pomyślałem. Pozdrow.poprzedni łykend spędziłem na warsztatach masarskich organizowanych przez WKZJiR i tam jednym z produktów była wątrobianka na bazie łani (jeleniny).Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2015 przez romk Cytuj Romk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-krze Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 3 Lutego 2015 Dlaczego najpierw się parzy a potem wędzi? Co to za różnica jakby było na odwrót ? Cytuj Bo my jesteśmy mięsoholicy,wegetarianie są dla nas dzicy !Szynki, kiełbasy oraz kotlety,doprowadzają nas do podniety ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 4 Lutego 2015 Wyroby podrobowe muszą być parzone, ale nie muszą być wędzone. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 4 Lutego 2015 Wyroby podrobowe muszą być parzone, ale nie muszą być wędzone.Maxell był szybszy. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-krze Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 4 Lutego 2015 Nadal nie rozumiem Co będzie jeśli najpierw uwędzę a potem sparzę ? Cytuj Bo my jesteśmy mięsoholicy,wegetarianie są dla nas dzicy !Szynki, kiełbasy oraz kotlety,doprowadzają nas do podniety ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.