miro Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 13 Marca 2014 Może jakiś medykament Ci podeślę !Tyle tego tworzysz, że nie wiem za co się zabrać. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 13 Marca 2014 Może jakiś medykament Ci podeślę !Tyle tego tworzysz, że nie wiem za co się zabrać. Dzięki, zrób bolognese, szybkie jest. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 13 Marca 2014 Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 13 Marca 2014 jednak sos robię nieco rzadszyJa też, dlatego dodaję dodatkowo pudełko sosu ale pomocnik szefa wstawiła za późno makaron i trochę odparowało Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Tak na szybko: jabłko gruszka mandarynka ananas banan kilka winogron i szybka sałatka owocowa gotowa. Edytowane 30 Października 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 18 Marca 2014 Tak na szybko: Kolacja ..? czy PRZYSTAWKA...? Pojadłeś? Wiem , że nie samym ''mięchem'' człowiek żyje ... ale ,ale..ale... Pozdro! Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 19 Marca 2014 a do salatki troszke jogurtu i szczypta cynamonu ...miod w gebie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 19 Marca 2014 Kolacja ..? czy PRZYSTAWKA...? Pojadłeś?Taką michą można by się najeść ale bardziej to połechtanie podniebienia. Pozdrawiam Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 21 Marca 2014 Jutro wpadają synowie, więc trochę rosołku nastawiłem. Perliczka, trochę wołowiny, kawałek gęsiny i kacze żołądki http://emotikona.pl/emotikony/pic/2glodny.gif Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) KRÓLIK PO MYŚLIWSKU (R. Makłowicz, Smak corridy) 1 królik1 cebula3 ząbki czosnku1 szklanka białego wytrawnego wina0,5 szklanki brandy de jerez250 g grzybów leśnychpęczek natkipęczek tymiankuoliwasól, pieprz2-3 Wątróbki Kawałki królika zamarynować w tymianku, czosnku i natce (ok. 1 godz. w chłodnym miejscu). Po tym czasie zdjąć z niego czosnek i osmażyć na złoto z obu stron. Dodać czosnek i pietruszkę z marynaty oraz drobno posiekaną cebulę. Królika posolić, wrzucić grzyby, wlać wino i brandy, dusić do miękkości około 30 minut. Wyparowany sos uzupełniać bulionem z kurczaka. Wątróbkę zeskrobać nożem, dodać do sosu. Gotować wszystko razem jeszcze 2 – 3 minuty. Smacznego http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif Edytowane 30 Października 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 25 Marca 2014 Dzięki Paweł za przepis.Przeważnie królika piekę w rondlu, a tu jakaś odmiana.Pytanko. Czy wątróbka musi być ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 25 Marca 2014 trochę rosołku nastawiłem. Perliczka, trochę wołowiny, kawałek gęsiny i kacze żołądki Paweł... na bogato ten rosołek i ta ogromna ilość zieleniny tak jak lubię...a gdzie makaron zrobimy przez Ciebie? Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Pytanko. Czy wątróbka musi być ?Ma zagęścić sos ale jak nie mam albo zapomnę to też jest ok. Edytowane 25 Marca 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 25 Marca 2014 Dzięki. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) a gdzie makaron zrobimy przez Ciebie? Na innym zdjęciu które nie wyszło Edytowane 25 Marca 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 26 Marca 2014 Mnie z tego króliczka najbardziej pasuje kompot Tzn. że jesteś takim wybiórczym obrońcą zwierząt? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 26 Marca 2014 Może jeszcze nie jadłem dobrze zrobionego ... Dla mnie zawsze to mięso ma dziwny słodkawy posmak , a o patrzących różowych oczkach nie wspomnę bo to domena mojej ŁP ale jej każde futro "hucha do ucha" Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 26 Marca 2014 Może jeszcze nie jadłem dobrze zrobionego ... Dla mnie zawsze to mięso ma dziwny słodkawy posmak , a o patrzących różowych oczkach nie wspomnę bo to domena mojej ŁP ale jej każde futro "hucha do ucha" Nie wiem dlaczego słodkawy, u mnie kilka osób już się nabrało myśląc, że jedzą kurczaka. Oczywiście dostawały udko, żeby też odpowiednio wyglądało. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 26 Marca 2014 Oczywiście dostawały udko, żeby też odpowiednio wyglądało. Nie jadasz skóry od kurczaka . Mnie byś nie nabrał . Kurczak a królik to dwie inne bajki Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 26 Marca 2014 Nie jadasz skóry od kurczaka . Ja jadam ale ci coś się nabierali widocznie nie. Zresztą nigdy nikt ze znajomych na to nie zwrócił uwagi, że nie ma skóry. Pozdrawiam. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 26 Marca 2014 Może jeszcze nie jadłem dobrze zrobionego Masz rację. Mięso z królika trzeba umieć przyrządzić.Najbardziej smakuje mi w śmietanie, ale tylko mama potrafi takiego zrobić.Co nie znaczy, że nie wypróbuje przepisu Pawła. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 27 Marca 2014 Masz rację. Mięso z królika trzeba umieć przyrządzić.Najbardziej smakuje mi w śmietanie, ale tylko mama potrafi takiego zrobić.Co nie znaczy, że nie wypróbuje przepisu Pawła. Dlatego trzeba próbować przepisów z krajów, które z tego słyną. Mam też przepis na królika po maltańsku. Ale to innym razem. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Może masz jakiś przepis co zrobić z wytrybowanych kości schabowych. Narazie nie chce mi się mielonek i pasztetów. Może by jakoś dodać jakiegoś mięska i kichę ukręcić? Były ładne kości dzisiaj. Niby dla pieska kupiłam, takie drobne schabowe. Po wytrybowaniu mam 1,700 z 4 kg kości a i dla pieska sporo zostało na kostkach. Pozdrawiam serdecznie Basia ja robię kiełbasę tu jest przepis https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page-13 tylko teraz jak będe robił to dam 10% słoniny Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja krolika robie z przepisu mojej tesciowej, jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja krolika robie z przepisu mojej tesciowej, jest bardzo dobry To się pochwal przepisem Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.