Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Smalec do chleba według Małgoś


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
61 odpowiedzi w tym temacie

#61 wróbel75

wróbel75

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2514 postów
  • Miejscowośćzachodniopomorskie

Napisano 17 mar 2020 - 15:01

Pokrywki nie używam. Słoninę wytapiam na baaardzo małym "ogniu" i co jakiś czas odbieram część wytopioną do słoików (nie czekam aż całość się wytopi i dopiero rozlewanie)



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#62 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 10482 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 17 mar 2020 - 20:26

Wytapiacie pod przykryciem czy nie?

Ze słoniny powinna wyparować cała woda.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych