@halusia@ Opublikowano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #501 Opublikowano 12 Października 2022 Śliczny Halinko jest uroczy!Dziękuję. Bardzo ładnie wygląda, pięknie przedstawiony, aranżacja super :-) PozdrawiamŚlinka po brodzie cieknie na sam widok tego pięknego "Cwaniaka" .Dziękuję. przewagą Ozorków wieprzowych Ale pracy przy tym dużo Przy wyrobach podrobowych jest zawsze dużo pracy szczególnie te 26 ozorki no ale warto bo końcowy efekt wynagradza. z przewagą Ozorków wieprzowych. Ozorki ładnie na przekroju wyeksponowane, w prawdziwym żołądku wp. zapach wychodzi z ekranu ...potencjalne żródło łakomstwa/napadu głodu u oglądajcych Dziękuję Aniu. Dumna jestem z siebie bo na taki efekt dość długo musiałam czekać. z przewagą Ozorków wieprzowych.Jestem zadowolona. Halinko i ja też Salceson dotarł .Wygląda pięknie, napawam się wyśmieninym smakiem Twojego wyrobu - doprawiony IMO w punkt.Dziękuję Reniu ale wiesz że wciąż podnoszę sobie poprzeczkę. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #502 Opublikowano 12 Października 2022 Salceson dotarł . a do mnie jeszcze nie / :D Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #503 Opublikowano 4 Lutego 2023 Tak dla odmiany wędlina z fileta z kurczaka z grubo mielonym pieprzem.Nadziewana ręcznie stąd pewne niedociągnięcia. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #504 Opublikowano 5 Lutego 2023 wygląda super MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #505 Opublikowano 5 Lutego 2023 dla odmiany wędlina z fileta z kurczaka z grubo mielonym pieprzem. @Halusiu,Ty to potrafisz uszczęśliwić bliskich !Bardzo apetycznie i inspirująco wygladająca wędlina Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #506 Opublikowano 5 Lutego 2023 Ładna kanapkowa, kiełbasa. Szarpałbym jak Reksio boczek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #507 Opublikowano 5 Lutego 2023 Tak dla odmiany wędlina z fileta z kurczaka Mniam......apetycznie wygląda Halinko ,tymczasem też zrobiłam (siostrzana telepatia )w szynkowarze wędlinę z samej golonki, już w większości zjedzona: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #508 Opublikowano 5 Lutego 2023 z samej golonki Ciekawa Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #509 Opublikowano 5 Lutego 2023 dla odmiany wędlina z fileta z kurczaka z grubo mielonym pieprzem. @Halusiu,Ty to potrafisz uszczęśliwić bliskich !Bardzo apetycznie i inspirująco wygladająca wędlina Dziękuję Aniu.Właśnie uszczęśliwiła Córkę, bo Wnuczka woli boczek .Ładna kanapkowa, kiełbasa. Szarpałbym jak Reksio boczek :-)Dziękuję. Tak dla odmiany wędlina z fileta z kurczaka Mniam......apetycznie wygląda Halinko ,tymczasem też zrobiłam (siostrzana telepatia )w szynkowarze wędlinę z samej golonki, już w większości zjedzona:Dziękuję Reniu. Twój wyrób wygląda mega smacznie. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #510 Opublikowano 2 Maja 2023 Kaszanka na grilla też była robiona. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #511 Opublikowano 2 Maja 2023 Kawiorek mnnnniiiiaaaamm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #512 Opublikowano 2 Maja 2023 Kaszanka na grilla też była robiona Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #513 Opublikowano 2 Maja 2023 Kaszanka na grilla też była robiona. :clap: Też lubię szczególnie dobrze wypieczoną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #514 Opublikowano 2 Maja 2023 Kaszanka na grilla też była robiona Kaszanka na grilla też była robiona. :clap: Też lubię szczególnie dobrze wypieczoną .Dziękuję.Myśmy robili z jabłkiem i cebulą.Dobrze wypieczoną też lubię, ale muszę przyznać że wyszła bardzo czujna. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #515 Opublikowano 4 Maja 2023 Kaszanka palce lizac , dla mnie z grila musi byc chrupka wie wszelakie zawijasy foliowe sa dla mnie :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #516 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Wczoraj trochę pokręciłam się po kuchni. Systemem gospodarczym upiekłam taką pieczeń. Zostało mi trochę zapeklowanego boczku. Zmieliłam na sitku fi 8 , przyprawy to czosnek, majeranek i grubo mielonym pieprz. Dodane jajko i 2 łyżki kaszy manny. Obróbka cieplna w piekarniku w temp 100 stopni do uzyskania wewnątrz 68 stopni. Mąż mówi że pyszna..???????? 1 Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #517 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Wczoraj trochę pokręciłam się po kuchni. Halinko moja kuchnia stoi otworem możesz się u mnie troszkę pokręcić , tak na poważnie piękne i zapewne smaczne wyroby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #518 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Wczoraj trochę pokręciłam się po kuchni. Halinko moja kuchnia stoi otworem możesz się u mnie troszkę pokręcić , tak na poważnie piękne i zapewne smaczne wyroby .Dziękuję Grzesiu. Co do kuchni, zapewniam Cię że w każdej się odnajdę. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #519 Opublikowano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Wczoraj trochę pokręciłam się po kuchni. Halusia nieźle się zakręciłaś Salcesonik taki że ślinka cieknie Edytowane 6 Czerwca 2023 przez BazylWidzew TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #520 Opublikowano 6 Czerwca 2023 upiekłam taką pieczeń. Imponująca smakowitością Mąż mówi że pyszna. Też chciałabym mieć taką żonę Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #521 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Halinko, Ciebie nikt nie dogoni Patrzę. patrzę i napatrzeć się nie mogę Wszystkie Twoje wyroby są piękne Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #522 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Wczoraj trochę pokręciłam się po kuchni. Halusia nieźle się zakręciłaś Salcesonik taki że ślinka cieknie Dziękuję Bazylku. W salcesonie 20 Ozorków. upiekłam taką pieczeń. Imponująca smakowitością Mąż mówi że pyszna. Też chciałabym mieć taką żonę Bierz mnie Aniu...hi hi hi.[Dodano: 07 cze 2023 - 06:15]Halinko, Ciebie nikt nie dogoni Patrzę. patrzę i napatrzeć się nie mogę Wszystkie Twoje wyroby są piękne Dziękuję Radku. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #523 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Dane mi było skosztować.W ciągu roku występują na kuli ziemskiej co najmniej dwa zaćmienia Słońca, ale nie więcej niż pięć i z tych najwyżej trzy są całkowite. Całkowite zaćmienie Słońca zdarza się na co 370 lat. A ja to przeżyłem w Chłapowie dwa dni temu.Salceson. Pojmujecie? Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #524 Opublikowano 10 Czerwca 2023 A ja to przeżyłem w Chłapowie dwa dni temu Wow , ostra jazda Dyziu ,dwa dni trzeźwieć Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #525 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Pieczeń z posypką Gaździny wygląda bardzo ładnie,salceson mega chudy :-)Pozdrawiam serdecznie Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi