Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Conieco ze stolnicy

wypieki

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
41 odpowiedzi w tym temacie

#41 dyzio

dyzio

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3065 postów

Napisano 17 kwi 2016 - 12:08

Dziś skoro świt padło na chałki Zbója Mistrza Madeja.

Załączony plik  Chałka z kruszonką.pdf   98,1 KB   8 Ilość pobrań

Miały być z rodzynkami, ale z głowy mnie wyszło i są bez. Zazwyczaj wychodziła jedna olbrzymia, więc zrobiłem dwie mniejsze z tej samej ilości składników.

 

Załączony plik  2016-04-17-1879.jpg   73,66 KB   5 Ilość pobrań   Załączony plik  2016-04-17-1880.jpg   66,23 KB   5 Ilość pobrań

 

Przepis godny polecenia dla zakochanych mężczyzn, którzy w niedzielny poranek chcą olśnić. Niekoniecznie współspaczkę.

 

 

 

 


Użytkownik dyzio edytował ten post 17 kwi 2016 - 12:09


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#42 Kamil_1

Kamil_1

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1242 postów
  • Miejscowośćmazowieckie

Napisano 17 kwi 2016 - 13:01

Dziś skoro świt padło na chałki Zbója Mistrza Madeja.

 

Dyzio  :thumbsup:  :clap: 

 

Sam z tego przepisu robię i naprawdę wychodzą super :thumbsup:







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wypieki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych