Anulka Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Rok zakończyłam słodkościami a od dziś mam postanowienie DIETA bo tyłek rośnie i będę piekła tylko okazyjnie Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 20 Lutego 2016 Ciemny biszkopt przekładany bananami,bitą śmietaną i galaretka Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 20 Lutego 2016 To co to za okazja ?Ja też już nie piekę na niedzielę ,chyba dopiero się zbiorę na święta... Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 20 Lutego 2016 To co to za okazja ? Bez okazji dawno nic nie piekłam bo miałam remont kuchni i już mi brakowało tego Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ciasto Marysieńka Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Anulka pysznie to ciasto wygląda Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 9 Lipca 2016 Niebiański chłód Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.