electra Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #201 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Eanno kolor wedzonek troche taki "zimny" wychodzi .Dzis byla wymarzona pogoda , zero chmur i temp 23 st CNawet psu sie podobalo bo do domu z podworka nie chcial isc ( oczywiscie jego kielbay nie interesuja zupelnie ..jak sie osuszaly na balkonie to nawet nie podszedl ) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #202 Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) ładne ???? Edytowane 9 Czerwca 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #203 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ładnie powędzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #204 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Piękne wędzenia Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #205 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Jak dla mnie to kolorek super! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #206 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Dzieki za mile slowa... ucze sie caly czas i podgladam najlepszych ...no i caly czas kombinuje zeby bylo jak najlepiej z tego mojego pseldo wedzoka... ale jak sie chce to i wym mozna Skickat från min SM-J320FN via Tapatalk Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #207 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Nie kryguj się Electra, spoko robota Nie znam Twojego procesu tajników ale na ten "kolor" to może spróbuj podcieplić kiełbę przed wędzonkiem.Można np w piekarniku z termoobiegiem, temp tak 50/60* i tak 45/60 min- szybko do wędzarynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #208 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Fajna kiełba, boczek piękny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #209 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ale kolor kielbasy jest OK tylko na fotach ma taki , jakis nie rzeczywisty ale to przez slaby aparat w komorce Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #210 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Lussseirosss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #211 Opublikowano 26 Lipca 2019 Kacze piersi Piersi peklowaly sie 8 dni .Zszyte i zapakowane w siatke -Mialam dzis wedzic jednak temperatura powyzej 30 i nie jestem w stanie w takiej temp byc tyle czasu na dworzu ( zdrowie przedewszystkim) zapakuje prozniowo i zamroze , w przyszlym tygodniu ma byc chlodniej wiec bedzie wedzenie Chirurg platyczny raczej kiepski ze mnie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #212 Opublikowano 26 Lipca 2019 Piersi peklowaly sie 8 dni . To mogą się nadal peklować. Kiedyś swoje półgęski peklowałam ponad 30 dni.Po zimnym wędzeniu były jak masełko. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #213 Opublikowano 26 Lipca 2019 @EAnna, boje sie zostawic je zapakowane prozniowo , jechaly 24h w temp ok 10 st , a nie mam mozliwosci wedzic na zimno,nie chciabym zeby mi sie popsuly bo jechaly prawie 2000km Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #214 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zapisuję na liście do zrobienia :) Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #215 Opublikowano 26 Lipca 2019 Jedna piers jest w wersji z czarnym pieprzem mlotkowanym ,czosnkiem i majerankiem a 2 tylko peklowane. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #216 Opublikowano 26 Lipca 2019 Chirurg platyczny raczej kiepski ze mnie Pięknie zaszyte Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #217 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Piersi kaczki doczekaly sie wedzenia wedzilam do koloru temp ok 40-45 st C nizej juz sie nie dalo..troche sie topilo ..poniej troche tluszczu polecialo jak pazylam w 70 st zapakowane vac.a tak wypadly pogladowo .Sa bardzo delikatne ,kruche ale soczyste , sadze ze jak poleza troche to nabiora jeszcze glebszego smaku .Po wedzeniu po parzeniu Przekroj tej bez przypraw. naturalna Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #218 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Piersi kaczki doczekaly sie wedzenia Piękne w przekroju, dobrze związane. Ale mi smak zrobiłaś. Ja spróbuję zrobić drobiowe w skórze , ale muszę poczekać za kolejną partią brojlerów . Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #219 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Bardzo mi się podobają Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #220 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 I kolejna inspiracja ,tego to nie mam w dorobku . Świetny wyrób ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #221 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Pięknie wyszły, widok powala z nóg, gratuluję Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #222 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Dziekuje zapakowalam prozniowo i poczekam kilka dni zeby porownac smakowo. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.