Jump to content

Recommended Posts

 

 

Boczek sparzony, wyladowal w lodowce a tak wyglada w przekroju

 

 

 elektra , widoczek jak z bajki . Tłuszczu trochę widać :D

 

 

 Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

 

 

bede miala zaplakanego chlopa w domu

Polecam maskę do nurkowania :)  100% zdaje egzamin. Wypróbowane.  :)  

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

 

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

  • 3 weeks later...

Wczoraj byl pracowity dzien  :)

Krakowska   z przepisu kostka  :) w towarzystwie moich prawdziwkow w occie  :D

 post-58387-0-56263000-1409485256_thumb.jpg

 

A teraz pytanie:

Chcialam ja podsuszyc, w  jakiej  temperaturze najlepiej?   w mieszkaniu mam ok  21st .

Witam elektra  :) optymalna temp. to max.18 stopni C przy zachowaniu wilgotności 70-80 % przewiewne i zaciemnione miejsce wskazane  :) pozdrawiam

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

 

 

 

pracowity dzien 
Jedno i drugie super wygląda :thumbsup:   

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Kostek teraz musze tylko pilnowac co by nie znikla nim zdazy podeschnac:-),nie wiem gdzie ona ma podsychac w domu za cieplo, ;)  chyba na noc dam na balkon a w dzien do lodowki.

Edited by electra
Lodówka sama w sobie świetnie wysusza;))ładna krakowska ja swoją muszę swoją chować:)))aby fajnie wyschła..

:) chyba dam napis w lodowce nie dotykac  :devil:

zapakowalam w pergamin wiec niech sobie schnie...

 

 

zapakowalam w pergamin wiec niech sobie schnie..

Codziennie ją odwracaj i chwilkę wietrz.

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

dziekuje za porade :)  :thumbsup:  ,teraz ja zawiesilam na balkonie bo temp spadla ,dalej jest w pergaminie 

Electra - ale dalas czadu z wedzarnia !!! WOOOW !!!

Wyroby wygladaja niesamowicie !!!

Gratuluje

If anyone comes to you and tells you that your job is not professional enough, then remind them that Noah's Ark was made by amateurs and the Titanic was made by professionals

@adamafryka,Dziekuje  :) ..teraz kazda sobota to gryll i wedzenie ,dzis tez milo spedzilismy czas i do tego jeszcze super pogoda   :)  

 

i juz mysle o kolejnej produkcji na nastepny tydzien bo znow sie zapowiada pogodnie ,trzeba zatem korzystac :D

moja krakowska ( z przepisu Kostka ) z sobotniego wedzenia zdazyla juz troche podeschnac ,a to co sie udalo jeszcze zachowac

post-58387-0-94339600-1410022254_thumb.jpg

 

WOOOW !!!!  CUDO !!!!!

W zeszlym tygodniu doszly z Polski rozne jelita itd - wiec na pewno sprobuje teraz krakowska wedlug Kostka !!!!

To jest niesamowite jak wiele radosci przynosi robienie swoich wedlin ... prawda?

 

Pozdrawiam

If anyone comes to you and tells you that your job is not professional enough, then remind them that Noah's Ark was made by amateurs and the Titanic was made by professionals

@adamafryka,oczywiscie ,nigdy nie myslalam ze tak mnie to zakreci  :)  

Mnie również to pochłonęło. Życie nabrało innego wymiaru.

Ciepło pozdrawiam.

dyzio

__________________________________________

Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa)

 

nie zapominaj o Panu "S"

http://wedlinydomowe...go-forumowicza/

W ten weekend tez bylo dynienie :)

A'la szynkowa i kanapkowa podpiekana  :)

post-58387-0-76478000-1410171057_thumb.jpg

 i przekroj kanapkowej z zielonym pieprzem z zalewy.

post-58387-0-21313100-1410171158_thumb.jpg

Troszkę za bardzo napowietrzona, ale myślę że smacznista, bo na taką wygląda.  :tongue:  :)

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

 

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

Smaczna jest... a wlasnie te dziurki to sama nie wiem od czego ,czy to wina miesa, czy nabijania bo to reczna robota :)

A wprawy jeszcze malo :mellow:

Wprawę już masz co widać ;) a te dziurki to powietrze w farszu- zatem to kwestia napełniania osłonek ;) nie przejmuj się ważne że smakuje ;)

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

uffff.czyli nie moja wina tylko mojej polowy bo to on kreci stara maszynka 5 a mowie i powtarzam ze ma caly czas farsz byc w srodku  ale to jak rozmowa ze sciana..a pozniej sie dziwia ze kobiety tyle gadaja ( jak musza wszystko po kilka razy) :tongue:

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.