electra Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 hehe Sverige2 wczoraj bylam u znajomych na grylu i rozmowa byla o wedzeniu lososi , a ja mowie" a ja tam sobie krakowska wedze ,a znajomy jak to krakowska toc ona juz wedzona ,a ja w smiech kupna tak ale moja trzeba samemu wedzic" ,i tym sposobem wprosili sie na kolejne wedzenie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Smakowite wyroby , nie mogę się napatrzec jak ta cienka super wygląda . A krakowska jak dla mnie musi być gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ulalka ,ta gruba tez pewnie zniknie blyskawicznie ,juz musze chowac bo by sie znalazla na kanapkach...lub w psim pysku Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 1 Września 2015 w sobote podymilam sobie troszke Electra wszystko piękne Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 9 Września 2015 Krakowska wreszcie poszla pod noz ,po parodniowym podsuszaniu tak sie prezetuje..smak wyborny Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 9 Września 2015 smak wyborny wygląd również :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 9 Września 2015 Electro, ten Twój to chyba takiego skarba codziennie na rękach na piętro wnosi . Kiełbaska "malyna" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 9 Września 2015 po parodniowym podsuszaniu tak sie prezetuje bardzo ładnie się prezentuje chcieć znaczy móc Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 9 Września 2015 dziekuje Sverige2 oj to on by biedny byl jak by tak mnie nosic mial do krakowskiej tez si etroszke przysluzyl machal korba przy nabijaniu oslonki.Roger ,dokladnie nawet mozna zrobic w maszynce 5, w pseudo wedzarce i podpiec w piekarniku. Jedna juz prozniowo zapakowana bedzie sobie czekac do swiat. Sreasznie z mna chodzi jakas pasztetowa ,musze tylko kupic jakis dobry sklad .. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 31 Maja 2016 Male niedzielne wedzenie poledwica ..troche "na bialo" co sie zostala z wielkanocy i boczek do jajecznicy Dzis upieklam chlebek i smalcyk zrobilam a tu przekroj najmniejszej poledwicydo szczescia tylko brakuje malosolnego ..ale jeszcze u nas nie uwidzi takiego ogorka co by sie nadawal Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 31 Maja 2016 Male niedzielne wedzenie poledwica ..troche "na bialo" co sie zostala z wielkanocy i boczek do jajecznicy :clap: :thumbsup: Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 31 Maja 2016 Male niedzielne wedzenie poledwica ..troche "na bialo"co sie zostala z wielkanocy i boczek do jajecznicy Electra trochę mało tego jest,Czy w Stolicy nie ma chętnych na Zdrowe, Smaczne i Drogie wyroby? Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) @grizzly, niestety ja mam mala wedzarke i wiecej sie nie zmiesci ,pozatym u nas jeszcze temp nie zawsze sprzyja ..a siedzenie 6-7 h na dworzu nie zawsze przyjemnosc jak jest 15 st i wieje Pomalutku i jak zrobi sie cieplej to i czestotliwosc produkcji sie zwiekrzy A to bylo takie nie zaplanowane wedzenie "na szybko" Edytowane 31 Maja 2016 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 31 Maja 2016 @grizzly, niestety ja mam mala wedzarke i wiecej sie nie zmiesci ,pozatym u nas jeszcze temp nie zawsze sprzyja ..a siedzenie 6-7 h na dworzu nie zawsze przyjemnosc jak jest 15 st i wieje Pomalutku i jak zrobi sie cieplej to i czestotliwosc produkcji sie zwiekrzy A to bylo takie nie zaplanowane wedzenie "na szybko"Electra, będę o Tobie i Wyrobach Twych pamiętał! Jak będę miał jakiego Szweda do "obróbki"to siem do Ciebie zgłoszę! . Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 12 Lipca 2016 Ostatnia niedziela uplynela na wedzeniu ...troche kielbaski kanapkowej ..tak sie wedzily w mojej podworkowej a'la wedzarceA tak wygladaja juz po Gruba parzona a cienka podpiekana ...Podpiekana musi jeszcze podeschnac wiec zakaz podjadania Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 12 Lipca 2016 Elektra -" ala wedzarka "- nawet nie kanałowa nie "kibelek" a wyroby śliczności - przecież nie musi być 50 kg - pięknie uwędzone i najważniejsze co by były smaczne Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 12 Lipca 2016 @Muski, oczywiscie ,a ja nie mam mozliwosci na inna ,mieszkam w bloku nie mam dojscia do pradu ,a na nasza 2 +moi rodzice wystarcza ..a z ta wedzarka to jak z dzieckiem ..trza miec na oku a bedzie dobrze i co najwazniejsze smacznie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #168 Opublikowano 12 Lipca 2016 Kiełbasy super Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #169 Opublikowano 13 Lipca 2016 Piekne wyroby electra, juz jestes mistrzynia na 100 procent :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #170 Opublikowano 13 Lipca 2016 Donatko super kiełbachy :clap: Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #171 Opublikowano 13 Lipca 2016 Kanapkowa wygląda apetycznie,też w tym tygodniu będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #172 Opublikowano 13 Lipca 2016 Dziekuje pieknie .. staram sie caly czas zeby byly coraz lepsze i nie tylko smakowo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #173 Opublikowano 9 Września 2016 Przygotowania do sobotniego wedzenia Karczek na baleron zapakowany w pecherz i powiazany .. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #174 Opublikowano 9 Września 2016 Karczek na baleron zapakowany w pecherz i powiazany .. Wygląd i wiązanie wzorowe Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #175 Opublikowano 9 Września 2016 Wygląd i wiązanie wzorowe staram sie jak moge ,z drugim kawalkiem poszlo juz lepiej,ale niestety paluch wyladowal we wrzadku i chyba bedzie burchel Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.