arkadiusz Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 13 Marca 2015 Kapuśniak dietetyczny bez ziemniaków i coś do niego .Kawałek golonki i kawałek przedniej nóżki. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 13 Marca 2015 Zacny zestaw,to coś dla mnie Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 13 Marca 2015 Ulalka -wrócę jeszcze do tej golonki.Ja gotuję ją w szybkowarze z dodatkiem warzyw ,listka i ziela,potem obtaczam ją w jajku [doprawionym przyprawami]i bułce tartej.Smażę na tłuszczu do osiągnięcia chrupiącej skórki.Ja dla siebie wcześniej rozbrajam tą golonkę [po wyjęciu z szybkowara odchodzi od kości ] pozbywam się nadmiaru tłuszczu przy skórze, zawijam z powrotem ,panieruję i obsmażam. Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Zacny zestaw,to coś dla mnie Nie tylko dla Ciebie Kostek . Ja kapuśniak jem przez trzy dni :D . Tym razem na mięsie z obgotowanych kości oczywiście wędzonych też . Pozdrawiam Edytowane 13 Marca 2015 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 13 Marca 2015 pozbywam się nadmiaru tłuszczu przy skórze, zawijam z powrotem ,panieruję i obsmażam. Toć to sabotaż w stosunku do golonki . Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 13 Marca 2015 No niestety - lubię golonkę ,ale tego tłuszczu przy skórze nie trawię... Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 13 Marca 2015 Właśnie ten tłuszczyk najbardziej mnie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Duszone we własnym sosie skrzydła z indyka i warzywa z wody polane masłem z bułką tartą.Jak dla mnie obiad dietetyczny. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 @arkadiusz, ladnie to tak zagladac do mojej kuchni u mnie tez dzis indycze skrzydlo tylko sama palka,podsmazone na masle i duszone Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Arku zgadza się dietetyczny bo zbyt mało tłuszczu Ale zestaw obiadowy super Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 u mnie tez dzis indycze skrzydlo tylko sama palka,podsmazone na masle i duszone Ja nie podsmażam.Rzucam posolone i namajerankowane skrzydła do szklanego naczynia żaroodpornego i do duszenia na płytce żeby naczynie nie pękło.Sosik sam się wytworzy. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja takie tez czasem robie tylko nie daje majeranku a slodka i ostra papryke. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ogon wołowy gotowany. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 OOOOOO i to jest to co tygryski ..... Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Qrcze dzisiaj byłem za ogonami wołowymi i nie dotarły. Ja gotuje ogony w formie rosołu . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja gotuje ogony w formie rosołu .lą Z tych akurat wygotowywałem wywar na flaki to jeszcze oprócz włoszczyzny dorzuciłem ziele i listek. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dzisiaj klops gotowany, ryż i sos słodko- kwaśny własnej produkcji. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na kolację dostałem coś takiego.Kto zgadnie co to było.Mnie niestety nie smakowało . Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Smażona/duszona dynia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mnie niestety nie smakowało . Z wyglądu mnie to też nie smakuje ale bym na pewno spróbował . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Smażona/duszona dynia? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Marchew gotowana z masłem? Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Marchew gotowana z masłem? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dobra chyba wiem, marchew za prosta to pewnie bataty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 to pewnie bataty Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.