Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Śniadania, obiady, kolacje


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
409 odpowiedzi w tym temacie

#361 miro

miro

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 13909 postów

Napisano 13 kwi 2018 - 19:32

Czasami tu zerkam i widzę Arku że podroby to twoje ulubione specjały.

Nie powiem, nie jednego dania bym skosztował... :thumbsup:



#362 gruby7074

gruby7074

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 549 postów
  • MiejscowośćKrośniewice

Napisano 13 kwi 2018 - 21:44

Ciekawy i pewnie smaczny ten sos,podasz przepis :)



#363 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 10 maj 2018 - 13:36

Dzisiejszy obiad.Skrzydło indycze duszone i bukiet warzyw.

 

Załączony plik  IMG_20180510_140425.jpg   60,59 KB   9 Ilość pobrań



#364 JaGra

JaGra

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3193 postów
  • Miejscowośćmazowiecka wieś nad Wisłą

Napisano 11 maj 2018 - 09:43

Dogadzacie sobie :)  (zresztą jak zawsze)



#365 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 12 maj 2018 - 15:23

Ciepełko się zrobiło to i czas na chłodnik litewski.

Załączony plik  IMG_20180512_135035.jpg   62,94 KB   9 Ilość pobrań



#366 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 12 maj 2018 - 16:52

Obiadek był dietetyczny ,ale za to kolacja z pieczonego szpiku wołowego z chlebem będzie sycąca.

Załączony plik  IMG_20180512_173522.jpg   52,19 KB   9 Ilość pobrań

 

 



#367 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 08 cze 2018 - 10:55

Śniadanko

 

Załączony plik  IMG_20180608_104120.jpg   60,3 KB   7 Ilość pobrań


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 08 cze 2018 - 10:56


#368 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 6707 postów

Napisano 08 cze 2018 - 11:18

Śniadanko
no głodny nie będziesz i rybki i dupki i boczusie i wczesne stadium drobiu i tomaty….. :thumbsup: 

#369 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 09 wrz 2018 - 08:54

Dziś na śniadanie kuchnia zaserwowała móżdżek po polsku na wędzonym podgardlu.Czyli na bogato.
Załączony plik  IMG_20180909_092350.jpg   103,66 KB   11 Ilość pobrań
 


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 09 wrz 2018 - 08:55


#370 miro

miro

    Uzależniony od forum

  • **VIP Junior**
  • 13909 postów

Napisano 09 wrz 2018 - 09:10

Osz...ty!

#371 JaGra

JaGra

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3193 postów
  • Miejscowośćmazowiecka wieś nad Wisłą

Napisano 12 wrz 2018 - 12:23

Jak Ty możesz to jeść. :facepalm:



#372 Maciekzbrzegu

Maciekzbrzegu

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2689 postów
  • MiejscowośćBrzeg

Napisano 12 wrz 2018 - 12:51

Pewnie normalnie widelcem lub łyżką a ja Ty myślałeś😀

Użytkownik Maciekzbrzegu edytował ten post 12 wrz 2018 - 12:53


#373 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 01 lis 2018 - 15:47

Ozór wołowy peklowany z sosem koperkowo-chrzanowym.

Załączony plik  IMG_20181101_144457.jpg   71,81 KB   8 Ilość pobrań


Użytkownik arkadiusz edytował ten post 01 lis 2018 - 15:48


#374 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 6707 postów

Napisano 02 lis 2018 - 19:47

Ozór wołowy peklowany z sosem koperkowo-chrzanowym.
Taki to pożyje - pyszotka  :thumbsup: 

#375 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 24 lis 2018 - 18:31

Dzisiejsza kolacja na dojrzewająco.Wiem wiem pieczywa być nie powinno,ale świeża bułeczka z basturmą i chrupiący chlebek z salami.Mniam. :)

Załączony plik  IMG_20181124_183011.jpg   92,33 KB   7 Ilość pobrań

Użytkownik arkadiusz edytował ten post 24 lis 2018 - 18:40


#376 sebarod

sebarod

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 439 postów
  • MiejscowośćKatowice

Napisano 24 lis 2018 - 18:41

Masła chyba też nie żałujesz  ;) Mięsiwo eleganckie .Smacznego.



#377 StefanS

StefanS

    Entuzjasta forum

  • **VIP**
  • 808 postów
  • MiejscowośćMassechusetts, USA

Napisano 24 lis 2018 - 18:52

I ktos tu cos wspominal ze "moze jest wedlinowym laikiem" - wspanialosci :clap: ( IMO brakuje tylko np. kielich dobrego Merlota :thumbsup: )



#378 arkadiusz

arkadiusz

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 10899 postów

Napisano 24 lis 2018 - 19:32

Masła chyba też nie żałujesz  ;) Mięsiwo eleganckie .Smacznego.

Dzięki.Masełko też bo zdrowsze od margaryny. :D

I ktos tu cos wspominal ze "moze jest wedlinowym laikiem" - wspanialosci :clap: ( IMO brakuje tylko np. kielich dobrego Merlota :thumbsup: )

Dziękuję.No co?.Tak przypadkiem mi się udało. :D



#379 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 8901 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 24 lis 2018 - 20:13

świeża bułeczka z basturmą i chrupiący chlebek z salami.Mniam.

Doceniam takie zestawy jak mało kto  :thumbsup:  :tongue:

(czasami aż za bardzo  :frantics: )

Wielkie brawa dla Ciebie Arku   :clap:

IMO brakuje tylko np. kielich dobrego Merlota

Ja bym tego nie mieszała :no: a raczej umieściła w bezkolizyjnej przestrzeni czterowymiarowej  :yes: 

Zapachy dobrych wędlin mają "długi ogon", jak najlepsze perfumy. 



#380 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 6707 postów

Napisano 24 lis 2018 - 20:30

Zapachy dobrych wędlin mają "długi ogon", jak najlepsze perfumy.
i długi miły smak  :thumbsup:  a wino jak to wino  ;) 




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych