januszfeniks Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 25 Października 2014 Mój pierwszy tort Na 11 urodziny syna zostałem zmuszony samemu zrobić tort jako niespodziankę Może brak w nim oznak profesjonalizmu ale jest piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 25 Października 2014 JEST PIĘKNY !!! Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Pewnie że pikny JEST PIĘKNY !!! Ostatni podchodziłem dwa razy do kiełbasy grubej i co?! Cośik ino spitoliłem ;( To za dużo przyprawy w jednym podejściu to w drugim wydawało ze ok a było sporo powietrza i wyszła z dziurami. ;( Na razie sobie daruję kiełbaski aż będę miał więcej czasu i zrobię podejście trzecie i się przyłożę Dotarły do mnie słoiczki i zabieram się za podejście do konserwow Mięsko pokrojone i przy peklowane czeka do jutra Edytowane 19 Stycznia 2015 przez januszfeniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Janusz dobry ser też ma dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 20 Stycznia 2015 O toż i mnie podbudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mięsko zapeklowane . Jutro słoikowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Studzą się moje dziecinki . Pierwsza tura, druga w piekarniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Janusz tak z ciekawości spytam, po co odwracasz słoiki do góry dnem ? Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Bo moja babcia tak robiła i ja będę robił i już A poważnie... obserwowałem jak Ania moja robi konfituren i tak samo odwraca A co nie muszę? Już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mam to samo Też odwracam wszystkie słoiki, ale po co? Nie wiem Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Myślę że powody są dwa ...- gorący wsad "wparza" i uszczelnia dokładnie zakrętkę- nie ma powietrza miedzy zakrętką a wsadem i podczas sygnięcia zmniejsza się objętość wsadu działając troszkę jak strzykawka dodatkowo zasysa wieczko Wysłane z GT-9500I za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Spytałem, bo jakoś dziwnie mi się kojarzy ubrudzony na górze słoik i zakrętka Nie ma potrzeby odwracać słoików, ja nigdy nie odwracam i cieszę ucho charakterystycznym pykaniem wciąganych zakrętek To jest czysta fizyka Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie ma potrzeby odwracać słoików, ja nigdy nie odwracam Ja też nie odwracam i nie zauważyłem żeby z tego powodu coś w słoikach się psuło . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Własnie drugi wsad postawiłem normalnie i słucham jak pokryweczki piknie pykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cieszy ucho , prawda ???? Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 21 Stycznia 2015 jak sucha zakrętka i "góra gwintu" słoika- ten styk- to będzie.. udanie... zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Bo moja babcia tak robiła i ja będę robił i już A poważnie... obserwowałem jak Ania moja robi konfituren i tak samo odwraca No to chyba jesteśmy to samo pokolenie bo ja też się tego od mojej Babci nauczyłam.Moja Babcia była Ania ... ja jestem Ania i Twoja LP też jest Ania ... jaki z tego wniosek ? wszystkie Anie robią tak samo A wyroby ? ... Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Czesto daje cylafon pod pokrywke, jesli jest to sloik i pokrywka z" odzysku"( nie nowe). Bo zauwazylam, ze wiele osob nozem podwaza pokrywke , a pozniej wlasnie slioki dobrze sie nie zamykaja. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez ANNAM Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o tradycje i to co i jak robiły nasze babcie, mam fajny dowcip: - Mąż pyta żonę - dlaczego obcinasz końce szynki zanim ją włożysz do brytfanki?Nie wiem, moja babcia tak robiła, moja mama tak robiła, to i ja tak robię.Idzie więc do teściowej - mamo, dlaczego mama obcina końce szynki zanim ją włoży do brytfanki? Nie wiem, moja mama tak robiła, to i ja tak robię.Idą do babci. Babciu - dlaczego nacinałaś końce szynki zanim ją włożyłaś do brytfanki.Bo, po prostu miałam za krótką brytfankę. Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Bo moja babcia tak robiła i ja będę robił i już A poważnie... obserwowałem jak Ania moja robi konfituren i tak samo odwracaNo to chyba jesteśmy to samo pokolenie bo ja też się tego od mojej Babci nauczyłam.Moja Babcia była Ania ... ja jestem Ania i Twoja LP też jest Ania ... jaki z tego wniosek ? wszystkie Anie robią tak samo A wyroby ? ... Aż mnie korci zapytać się czy wszystkie Anie potrafią... potrafią.... wszystko jak moja Ania Diabelski Anioł z niej Baba z jajami i charakterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Aż mnie korci zapytać się czy wszystkie Anie potrafią... potrafią.... wszystko jak moja Ania Diabelski Anioł z niej Baba z jajami i charakterkiem Jak tylko moje imienniczki znam, takie sa, Nie spotkalam nigdy spokojnej Anny Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Aż mnie korci zapytać się czy wszystkie Anie potrafią... potrafią.... wszystko jak moja Ania Diabelski Anioł z niej Baba z jajami i charakterkiem Jak tylko moje imienniczki znam, takie sa, Nie spotkalam nigdy spokojnej Anny Aniu ... ja też Wszystkie Anny mają coś w sobie troszkę z diabła i troszkę z Anioła Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z Tymi Annami to chyba cos jest bo ja znam tez same takie a ja znow z pytaniem glupim czy ten celofan to jakis specjalny czy taki jak np uzywane do pakowania ," koszy kwiatowych"? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Taki, tylko musisz byc pewn,ze nie ma wilgoci na brzegu i sloika i pokrywki. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.