quadro555 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 20 Października 2019 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 21 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 21 Października 2019 ładneNo nareszcie ... Jest i lubie to Coś nie działa bo klikam klikam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 21 Października 2019 Coś nie działa bo klikam klikam i nic Wydrukuj, naklej na myszkę i klikaj do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Mój pierwszy ciemny emigrant Następny raz za radą kroje na dzwonki do wędzenia. Troszkę mało słonawy. Dzwonki zapewnią dostateczny dostęp do mięsa dla soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Troszkę mało słonawy. Idzie temu zaradzić ... trochę solanki w ogon i będzie dobrze . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Troszkę mało słonawy.Idzie temu zaradzić ... trochę solanki w ogon i będzie dobrze . W ogon??! Wysłane z mojego H4413 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Ja w solance 10% i nastrzyk ! wokół grzbietu i w część ogonową i tak minimum na noc - i OK też był na stole Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 26 Grudnia 2019 O Waldek odpowiedział precyzyjniej .. Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.