Wędliny Domowe
Kiełbasy porady
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Sól i saletra, a peklosól w naszych przepisach 21/02/2009   Administrator 40108
2 Foto-materiał uzupełniający Ligawy z nakładania otoczki serowej na salami 30/12/2007   Administrator 14890
3 Jak zakończyć kiełbasę patyczkiem - tzw. flokiem? 25/09/2006   Administrator 21366
4 Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków 08/07/2006   Administrator 45250
5 Podział wędlin na grupy technologiczne 04/03/2006   Administrator 19394
6 Dziadka kutrowanie sposobem domowym 03/03/2006   Administrator 36731
7 Technologia produkcji wędlin z mięsa wołowego 03/03/2006   Administrator 26761
8 Technologia produkcji wędlin z mięsa końskiego 03/03/2006   Administrator 14289
9 Ogólne zasady produkcji kiełbas niepodsuszanych 01/03/2006   Administrator 39132
10 Zarys technologii poszczególnych faz produkcji wędlin 01/03/2006   Administrator 27646
11 Wady kiełbas surowych smarownych (np. metka) i sposoby przeciwdziałania: 27/12/2005   Administrator 16613
12 Dla tych którzy nie dysponują wędzarnią – „Proces produkcyjny kiełbas z dodatkiem preparatu dymu wędzarniczego&#8221 27/09/2005   Administrator 31246
13 Ogólne zasady produkcji kiełbas suszonych i podsuszanych 23/05/2005   Administrator 57362