Skocz do zawartości

baker1967

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Gliwice

Osiągnięcia baker1967

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuje za sugestie.Zamrożę.Pozdrawiam.
  2. Co do mieszania soli z peklosola to się naczytałam.Chyba zamroze bo coś mi się zdaje że w piątek będę miał dopiero czas(chyba że może leżeć jeśli może to mam mieszać codziennie) [Dodano: 24 paź 2022 - 09:34] I jak rozmrozić w lodówce?
  3. baker1967

    Problem z terminem

    Mięso pekluje się od soboty miałem dzisiaj(poniedziałek) robić kiełbasę ale klops mamy w pracy awarię i nie wiem kiedy będę miał czas.Peklosòl zmieszana z solą kamienną w proporcji ok 1/4 sól kamienna.Użyłem 20 g na 1 kg mięsa.Mieso to udziec wołowy, łopatka wieprzowa, karkówka, golonka.Jak długo może to leżeć i co potem.Dziekuje za pomoc pisze z pracy. [Dodano: 24 paź 2022 - 08:28] Mięso kawałkowane 3x3 jest w lodówce.Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.