Skocz do zawartości

Mariusz48585

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Nie podano
  • Miejscowość
    Warszawa

Ostatnie wizyty

445 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Mariusz48585

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy rok za Tobą
  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

-8

Reputacja

  1. Witam, jak parzycie boczek wędzony tak aby był bardzo miękki? Robiłem juz boczek chyba z 5 razy i za każdym razem wychodzi taki trochę gumowaty. Boczek peklowany okolo 5 dni, wiecej nie potrzebuje bo robie zazwyczaj kawałki do max. 0.5kg. Parzę w 80 stopniach tak aby boczek osiagnal w srodku 72-74 stopnie i trwa to zazwyczaj około 1.5h. Macie jakies porady? Boczek zawsze osuszany okolo 2h, wędzony przez 2-2.5h w 50 stopniach.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.