Skocz do zawartości

El3ctr0

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Kraków

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia El3ctr0

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. przerobilem lodowke z kontrolerem wilgotnosci i temperatury. Jedynie co to ph metr jeszcze potrzebuje. Z kielbasami gorzej - bo nie mam wedzarnika
  2. Mialem na mysli pierwszy link ktory podal Azizi tutaj: https://en.wedlinydomowe.pl/viewtopic.php?f=5&t=6979&p=24595&sid=aed8cc67d36cfa1fc23fe80498a12ef4#p24595 a w tym przepisie jest: oraz Widzę, że są w linku od Muski - tylko nie wiem czy one są wystarczające. Mam nadmiar dziczyzny i robię pierwsze podejścia do swoich wyrobów - nie wiem tylko czy salami to akurat dobry wybór (wybrałem gdyż nikt w okolic tego nie robi, jedynie kiełbasy - szynki etc.)
  3. Czy ktos wie gdzie moge znalezc takie kultury bakterii co sa w przepisie ?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.